Chorwacja
Moderator: Misiek Bielsko
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Chorwacja
w tym roku zamierzamy sie wybrac w koncu na urlop w jakies cieplejsze rejony i wybor padl na Chorwacje. Jedziemy oczywiscie tyrranem. Mam do Was pytanie: czy ktos zna jakies fajne miejscowki gdzie mozna byloby sie zatrzymac (glownie chodzi mi o motele, hotele z tej racji, ze mlody jeszcze sie pod namiot nie nadaje). I oczywiscie co polecacie zwiedzic w tamtych rejonach. Za wszystkie info z gory dzieki 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Re: Chorwacja
Zaczyna tam się robić bardzo drogo
taniej u makaroniarzy

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
pisalismy już kilka razy
ja nieodmiennie polecam trogir i korcule
w sieci wynajdź sobie (np na korcula.net) miejscówę i już
a co do cen
tanieje wszystko od dwóch lat
nieznacznie ale tanieje
teraz ojro drogie wiec i dla nas tam drozej ale od pewnego czasu cen nie podnoszą. Apogeum było koło 2005 roku a z rozrzewnieniem wspominam ceny okołomilenijne
czarny - jedź póki nie zrobili tam wszędzie autostrad i póki nie zatracili całkiem klimatu
w sieci wynajdź sobie (np na korcula.net) miejscówę i już
a co do cen
tanieje wszystko od dwóch lat
nieznacznie ale tanieje
teraz ojro drogie wiec i dla nas tam drozej ale od pewnego czasu cen nie podnoszą. Apogeum było koło 2005 roku a z rozrzewnieniem wspominam ceny okołomilenijne
czarny - jedź póki nie zrobili tam wszędzie autostrad i póki nie zatracili całkiem klimatu
- pbyra
-
okolice Splitu - miejscowość Omis.
TO MIEJSCE CZEKA NA TWOJĄ REKLAMĘ
gg: 4793104
gg: 4793104
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Dzieki za info 

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Faktycznie , cena ojro może zmniejszyć przyjemność
Fercia - była , LR I i pare innych na magnes 

fakt TrogirMroczny pisze:pisalismy już kilka razy

p.s. czy do cro jeździ ktoś z jakimś sprzętem pływającym - tak sobie myślę ponton 4os z małym silniczkiem
i wysepki stoją otworem.
moje niezrealizowane marzenie
nawet już kupiłem na allegro ponton - ale palant mnie oszukał
w tym roku już raczej się uda nabyć i dowieźć
nawet już kupiłem na allegro ponton - ale palant mnie oszukał

w tym roku już raczej się uda nabyć i dowieźć
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Zupełnie Was nie rozumiem - po co kupować i wozić ponotn, jak można spędzić dwa tygodnie na jachcie i żadna wyspa nie stanowi problemu?
Też się Mrocznego o to pytałem.. zwłaszcza, że w ekipie rzeszowskiej są ludzie posiadający uprawnienia stosowne do prowadzenia jachtów, więc odpada potrzeba najmowania szypra..Misiek Bielsko pisze:Zupełnie Was nie rozumiem - po co kupować i wozić ponotn, jak można spędzić dwa tygodnie na jachcie i żadna wyspa nie stanowi problemu?
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
My na ten przykład jedziemy na przełomie sierpnia i września. O ile nie lubie Chorwatów za cwaniactwo i drożyznę na lądzie, o tyle na wodzie mam to w dupie 

alez to proste
rano motocykl
po południu ponton

czasem deska z żaglem
a jak wyczarteruję lajbe to szkoda mi będzie casu na szlajanie się 4x4 czy moto po lądzie
rano motocykl
po południu ponton

czasem deska z żaglem
a jak wyczarteruję lajbe to szkoda mi będzie casu na szlajanie się 4x4 czy moto po lądzie
5 metrowy ponton z zaburtowym silnikiem jest super na zwiedzanie wysepek. Tez mi sie taki marzy, w GR na wyspach bylo ich sporo i na zwiedzanie zatoczek i innych miejscowek na plazowanie/nurkowanie nie ma fajniejszej sprawy. Tylko cena sprzetu 

Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
o to to 

5 metrów + silniczek 100KM
mi starczy 2,5m z twardym składanym dnem i silnik 60cm
wyskok na piwko do wioski obok i zwiedzenie okolicznych wysepek
każdy marzy o czymś innym

mi starczy 2,5m z twardym składanym dnem i silnik 60cm
wyskok na piwko do wioski obok i zwiedzenie okolicznych wysepek
każdy marzy o czymś innym

te 2.5 sa strasznie ciasne, ledwo tam 2 osoby wchodza, a gdzie sprzet oraz przenosna lodowka z cola light ? 

Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Uprawnienia można zrobić na miejscu w każdej większej marinie w soboty odbywa się egzamin na uprawnienia Woditiel Broda a mając wiedzę na poziomie naszego żeglarza jachtowego nie ma problemu ze zdaniem.Kwestia językowa też nie straszna bo byłem świadkiem jak zdawał węgier który nie mówił w żadnym innym języku i był niemożebnie nie kumaty a zdałTomaszRT pisze:Też się Mrocznego o to pytałem.. zwłaszcza, że w ekipie rzeszowskiej są ludzie posiadający uprawnienia stosowne do prowadzenia jachtów, więc odpada potrzeba najmowania szypra..Misiek Bielsko pisze:Zupełnie Was nie rozumiem - po co kupować i wozić ponotn, jak można spędzić dwa tygodnie na jachcie i żadna wyspa nie stanowi problemu?

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Broditiel Wodaklucz13 pisze:Woditiel Broda

'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
Czarny a kiedy chcesz leciec?
bo w sumie mam synka w podobnym wieku do Twojego o ile dobrze kojaze i tez zastanawiam sie z zona gdzie uderzyc i Chorwacja - Bulgaria jest jednym z celow
wolalbym Turkey - ale moze za rok
bo w sumie mam synka w podobnym wieku do Twojego o ile dobrze kojaze i tez zastanawiam sie z zona gdzie uderzyc i Chorwacja - Bulgaria jest jednym z celow
wolalbym Turkey - ale moze za rok
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Martii planujemy z koncem sierpnia, poczatkiem wrzesnia uderzyc w tamte strony. Zastanawiamy sie jeszcze nad 1 opcja - polnocna czesc wloch. Ale gdzie w koncu pojedziemy to wyjdzie niebawem w praniu 

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Renata Vuletic
Dalmatia Aurea Travel
Tel.+385 21.88.58.56
Fax.+385 21.79.63.79
Kom.pol. 501 33.87.03
e-mail: renata@da-travel.com
www.da-travel.com
tu masz adres. babka ma domki w trogir b tanio i fajnie jest.
to jest Polka z Krakowa a w sezonie siedzi tam. byłem w zeszły roku super naprawdę polecam po szczegóły pisz na priv
Dalmatia Aurea Travel
Tel.+385 21.88.58.56
Fax.+385 21.79.63.79
Kom.pol. 501 33.87.03
e-mail: renata@da-travel.com
www.da-travel.com
tu masz adres. babka ma domki w trogir b tanio i fajnie jest.
to jest Polka z Krakowa a w sezonie siedzi tam. byłem w zeszły roku super naprawdę polecam po szczegóły pisz na priv
masz prawo do własnego zdania-inni maja prawo mieć je w d.u.p.i.e
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
a jakies fajne plaze piaskowe znacie? W wiekszosci z tego co widzialem to plaze kamieniste albo zwirowe sa. Kamienista odpada na starcie. Zwirowa moglaby byc, ale ze wzgledu na mlodego wolalbym cos piaskowego
dopiero sie chlopak nauczyl stac, a pewnie niebawem bedzie sie uczyl chodzic, wiec lepiej zeby upadl na cos miekkiego niz potlukl sobie dupsko na kamieniach...
jakies propozycje?

jakies propozycje?
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
czyli termin praktycznie taki jak moj
jak dluga planujesz wycieczke tydzien 2?
stacjonarno plazowa czy objazdowka?
moj maly tez jak tylko ma sie o co zlapac i podeprzec juz na 2 nogach zasuwa
w wakacje powinien juz w miare trzymac pion
jak dluga planujesz wycieczke tydzien 2?
stacjonarno plazowa czy objazdowka?
moj maly tez jak tylko ma sie o co zlapac i podeprzec juz na 2 nogach zasuwa
w wakacje powinien juz w miare trzymac pion
Czarny - do Chorwacji nie jeździ się dla plaz piaskowych ale dla kamienistych i cudnie czystej wody. Plaże piaskowe są. Jedna na autocampie galeb koło Omisa (w połowie dorgi między np splitem a makarską). woda do kolan pół km od brzegu. Mnie to jakoś nie zachwyca 
Są też inne ale wszystkie (wszystkich chyba z 10 sztuk) - poczytaj cro.pl. Wsio znajdziesz

Są też inne ale wszystkie (wszystkich chyba z 10 sztuk) - poczytaj cro.pl. Wsio znajdziesz