no i wybieramy się tam z kobitą. Może ktoś chciałby się przyłączyć? Myślę, że wyjazd można by zrobić 9 i posiedzieć poźniej ze dwa dni albo wyjechać wcześniej.
Moderator: Misiek Bielsko
W sumie może da się zachaczyć, pod drodze do Czarnogóry ... tylko ja z szarańczą, jakaś przyczepa, kamper.gruszkin pisze:10-14 sierpnia odbywa się Guca w Gucy w Serbii. Grajooo tam na wuwuzelach czy innych trąbkach![]()
no i wybieramy się tam z kobitą. Może ktoś chciałby się przyłączyć? Myślę, że wyjazd można by zrobić 9 i posiedzieć poźniej ze dwa dni albo wyjechać wcześniej.
Damian pisze:Gucza dziś to już nie to samo
co się dziwi, skomercjalizowało się pod włochów, francuzów i austriaków z plastikowymi trąbkami i zrobił się folkowy odpust pod turystęgruszkin pisze:Damian pisze:Gucza dziś to już nie to samo
wszedzie graja kayah z bregovicemDamian pisze:co się dziwi, skomercjalizowało się pod włochów, francuzów i austriaków z plastikowymi trąbkami i zrobił się folkowy odpust pod turystęgruszkin pisze:Damian pisze:Gucza dziś to już nie to samo
są w serbii (i nie tylko) inne, mniejsze festiwale - naturalne i dla miejscowych
i nie grają do znudzenia kayah z bregoviciem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość