Kto wybiera się w tym terminie do Maroka?
Bo akurat 28.04 (wieczór) - 1.05 (rano) jesteśmy w Merzoudze (tam gdzie zwykle) - więc zapraszam do takiego dopasowania trasy, żeby dołączyć na miejscu i wspólnie poimprezować

Pozdrawiam
Moderator: Misiek Bielsko
Cajman pisze:![]()
no i dobrze - niech się ludziska wystraszą - będzie luźniej
bo teraz jest tam tak że człowiek czuje się jak w europie
a tak swoją drogą - wyszło kilku i prasa robi sensację
na razie nie potwierdzoneBlues4x4 pisze:............że otwierają granicę z Algierią.
też nieraz zmuszony byłem "oddalić " sie w szybszym tempie bo po zrobieniu zdjęcia wielbłądom jakiś gościu z kostuchą ścigał mnie abym mu zapłacił bo zrobiłem zdjęcie jego wielbłądom - które przechodziły akurat przez drogę przed moją maskaSanol pisze:
ale jak mi kumpel mówi ze zapieprzał w terenie..............
Kamieniami? Sanol, coś tu nie halo - ja też niedawno wróciłam (zalicząjąc po drodze 20.02 - i powodów do niepoku nadal nie widzę, a ludzie którzy są aktualnie w Maroku to potwierdzają. Owszem, wczoraj w Casablance demonstracja lewicy zakończyła się pałowaniem pod siedzibą partii socjalistycznej: http://english.aljazeera.net/news/afric ... 14417.html (warto zreszta śledzić Al Jazeera International, bo najbardziej rzetelnie i na bieżąco informuje o sytuacji w Afryce Pn i na Bliskim Wschodzie)Sanol pisze:Maroko to już chyba lipa, zamieszki nawet w turystycznych miastach, znajomi dopiero co wrócili, kamieniami do nich naparzali itp. Zadowoleni bo kraj super ale sytuacja z dnia na dzień coraz gorsza dzisiaj w mediach mówią że już nawet w Casablance jest gorąco...
a tak swoją drogą wyczułem pewną ironię - że niby co niektórzy mocni tylko w gębieZIBCAR pisze:to może ktoś się ujawni chętny na wyjazd?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości