Listopad 2011

czyli wyjazdy te bliskie i te bardzo dalekie

Moderator: Misiek Bielsko

finger4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Listopad 2011

Post autor: finger4 » sob wrz 17, 2011 9:10 pm

Robaczki, kurde sprawa dziwna. Musze wybrac 2 tygodnie urlopu i moge go wziac w listopadzie. Nie zaglebiajac sie w szczegoly no musze to zrobic. No ale przeciez nie bede siedziec cholera w domu, pasuje gdzies pojechac. Ktos sie gdzies wybiera w tym okresie? Bo ja bym sie podlaczyl. Najlepiej chyba Grecja, samo poludnie, bedzie jeszcze znosnie cieplo i dziko, zero turystow.

Awatar użytkownika
nomad-ka

Kontaktowanie:

Re: Listopad 2011

Post autor: nomad-ka » sob wrz 17, 2011 11:58 pm

finger4 pisze:Robaczki, kurde sprawa dziwna. Musze wybrac 2 tygodnie urlopu i moge go wziac w listopadzie. Nie zaglebiajac sie w szczegoly no musze to zrobic. No ale przeciez nie bede siedziec cholera w domu, pasuje gdzies pojechac. Ktos sie gdzies wybiera w tym okresie? Bo ja bym sie podlaczyl. Najlepiej chyba Grecja, samo poludnie, bedzie jeszcze znosnie cieplo i dziko, zero turystow.

W listopadzie pewnie będą gnać do Maroka - to w sumie najlepsza pora na pustynię... Dwa tygodnie (z 3 weekendami) - da radę, chociaż kawałek drogi konkretny :)
Patrolek Y61 2,8 td Grrr... Mój ci on! :D
nomad-instinct.com

finger4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: finger4 » ndz wrz 18, 2011 7:25 am

Osz kurde maroko juz wymaga wiekszych przygotowan, ale nie powiem kusi :) ale w tym roku mam wrazenie, ze nie osiagalne :(

Awatar użytkownika
nomad-ka

Kontaktowanie:

Post autor: nomad-ka » ndz wrz 18, 2011 9:56 pm

finger4 pisze:Osz kurde maroko juz wymaga wiekszych przygotowan, ale nie powiem kusi :) ale w tym roku mam wrazenie, ze nie osiagalne :(

Masz "w tym roku" "wrażenie", że "nieosiągalne"? :o Oj, więcej zdecydowania por favor 8) Nie w tym, to w przyszłym - byle nie w sierpniu. Minimalne przygotowania to kupno biletu lotniczego (gdyby zabranie własnego samochodu okazało się nazbyt skomplikowane :wink: ). Pozdr
nomad-instinct.com

finger4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: finger4 » pn wrz 19, 2011 8:40 am

Wiesz co nie mam ekipy na wyjazd, sam nie pojade do Maroka, przydal by sie chociaz pilot...poza tym 2 tygodnie to wydaje mi sie ciut malo, bo tydzien to jest sama podroz..

Awatar użytkownika
nomad-ka

Kontaktowanie:

Post autor: nomad-ka » wt wrz 20, 2011 2:03 am

finger4 pisze:Wiesz co nie mam ekipy na wyjazd, sam nie pojade do Maroka, przydal by sie chociaz pilot...poza tym 2 tygodnie to wydaje mi sie ciut malo, bo tydzien to jest sama podroz..

Jak ruszysz czwartek wieczorem, a wrócisz w poniedziałek (trochę urlop nagiąć można...), to masz 11-12 dni na miejscu (już obleci - chociaż wiadomo że lepiej na 3 tygodnie :). Albo leć samolotem - 2-11.11 mam na razie wolny termin , mogę Ci zorganizować, tyle że nie dla 1 osoby, bo to sensu nie ma...)
nomad-instinct.com

finger4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: finger4 » wt wrz 20, 2011 7:02 am

No wlasnie, dla jednej osoby nie ma sensu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podróże i Wyprawy niekomercyjne”