Listopad 2011
Moderator: Misiek Bielsko
Listopad 2011
Robaczki, kurde sprawa dziwna. Musze wybrac 2 tygodnie urlopu i moge go wziac w listopadzie. Nie zaglebiajac sie w szczegoly no musze to zrobic. No ale przeciez nie bede siedziec cholera w domu, pasuje gdzies pojechac. Ktos sie gdzies wybiera w tym okresie? Bo ja bym sie podlaczyl. Najlepiej chyba Grecja, samo poludnie, bedzie jeszcze znosnie cieplo i dziko, zero turystow.
- nomad-ka
-
- Kontaktowanie:
Re: Listopad 2011
finger4 pisze:Robaczki, kurde sprawa dziwna. Musze wybrac 2 tygodnie urlopu i moge go wziac w listopadzie. Nie zaglebiajac sie w szczegoly no musze to zrobic. No ale przeciez nie bede siedziec cholera w domu, pasuje gdzies pojechac. Ktos sie gdzies wybiera w tym okresie? Bo ja bym sie podlaczyl. Najlepiej chyba Grecja, samo poludnie, bedzie jeszcze znosnie cieplo i dziko, zero turystow.
W listopadzie pewnie będą gnać do Maroka - to w sumie najlepsza pora na pustynię... Dwa tygodnie (z 3 weekendami) - da radę, chociaż kawałek drogi konkretny

Patrolek Y61 2,8 td Grrr... Mój ci on! 
nomad-instinct.com

nomad-instinct.com
Osz kurde maroko juz wymaga wiekszych przygotowan, ale nie powiem kusi
ale w tym roku mam wrazenie, ze nie osiagalne 

- nomad-ka
-
- Kontaktowanie:
finger4 pisze:Osz kurde maroko juz wymaga wiekszych przygotowan, ale nie powiem kusiale w tym roku mam wrazenie, ze nie osiagalne
Masz "w tym roku" "wrażenie", że "nieosiągalne"?

nomad-instinct.com

nomad-instinct.com
Wiesz co nie mam ekipy na wyjazd, sam nie pojade do Maroka, przydal by sie chociaz pilot...poza tym 2 tygodnie to wydaje mi sie ciut malo, bo tydzien to jest sama podroz..
- nomad-ka
-
- Kontaktowanie:
finger4 pisze:Wiesz co nie mam ekipy na wyjazd, sam nie pojade do Maroka, przydal by sie chociaz pilot...poza tym 2 tygodnie to wydaje mi sie ciut malo, bo tydzien to jest sama podroz..
Jak ruszysz czwartek wieczorem, a wrócisz w poniedziałek (trochę urlop nagiąć można...), to masz 11-12 dni na miejscu (już obleci - chociaż wiadomo że lepiej na 3 tygodnie

nomad-instinct.com

nomad-instinct.com
No wlasnie, dla jednej osoby nie ma sensu...