CHINY - TYBET 2013 - zamykamy wkrótce listę ;)

czyli wyjazdy te bliskie i te bardzo dalekie

Moderator: Misiek Bielsko

PrezesV
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

CHINY - TYBET 2013 - zamykamy wkrótce listę ;)

Post autor: PrezesV » pt gru 14, 2012 9:35 am

Obecnie zdeklarowanych na wyjazd TYBET 2013 (tych co zapłacili zadatek - 1000 €) jest 7 załóg.
Czyli za chwilę zamykamy listę :o , bo planowaliśmy 6-8 samochodów.
Dalej jest duże zainteresowanie i jeżeli zgłoszą się następni chętni to podzielimy się na dwie grupy po 5-6 samochodów.
Ponieważ czas załatwiania wszystkich dokumentów i pozwoleń w Chinach trwa nawet 5 miesięcy dlatego do końca roku chcemy zamknąć listę.
Jeżeli koś się jeszcze waha i ma jakieś wątpliwości lub pytania do dzwońcie do mnie (tel. 607 222 115) lub piszcie maile; info@discover4x4.pl
Tworzy się także grupa motocyklowa - tak więc zapraszamy także tych co jeżdżą na dwóch kołach.

Pozdrawiam

Wiesiek / Prezes ;)

happylandy
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Re: CHINY - TYBET 2013 - zamykamy wkrótce listę ;)

Post autor: happylandy » pn mar 18, 2013 11:33 pm

Witam,

macie jakies dalsze informacje do wyprawy?
Planujemy Chiny 4x4 ale bardziej na 2014. 2013 wymagalo by wiekszego spiecia, ale jest mozliwe. Z powody temperatur raczej polskim latem.
W planie jest lokalny Land Cruiser na chinskich blachach i bez przewodnika ... Pekin – Inner Mongolia (Gobi ) – Pelin – Hohhot – Yinchuan – Xining – Golmud – pustynia Kunlun Shan – pustynia Tian Shan Wüste - Karakorum Highway – Kashgar (Kashi) – pustynia Takla Makan - Ürümqi (samolotem do Pekinu)- Pekin.

Mam kontakty w Lhasa / Tibet - i osobiste wrazenia z 2011 (motor i auto) z Tybetu. Chetnie sie podzeile informacjami ...
Sytuacja zmiania sie, aktualnie wjazd tylko w grupach zorganizowanych (min. 5 paszportow z tego samego kraju!)

pozdrawiam
Martin

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podróże i Wyprawy niekomercyjne”