Mauretania
Moderator: Misiek Bielsko
Mauretania
Mauretania 2014- czy któryś z kolegów offroadowców nie chciałby wybrac sie do Mauretanii terenówką, pierwsze 2 tyg kwietnia, jako nasze zabezpieczenie wyprawy quadowej, napewno jesteśmy w stanie pokryc cześć kosztów przejazdu!!!
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Re: Mauretania
Dwa tygodnie na całą imprezę? Zamierzacie przewieźć ten sprzęt samolotem, czy jak? Do Mauretanii przy dobrych wiatrach jest 5 dni jazdy...
Znaczy jak? Szukacie zabezpieczenia, w sensie, że ma ktoś wziąć wam wasze toboły i pewnie jakieś części zamienne, ma jechać tam, gdzie już sami sobie ustaliliście bez jego głosu i jeszcze ma za to zapłacić? Trochę mało atrakcyjne.zdezak74 pisze: napewno jesteśmy w stanie pokryc cześć kosztów przejazdu!!!
Ale po namyśle stwierdzam, że pomysł mi się podoba. Pokrywacie kompletnie wszystkie koszty takiego wyjazdu, plus czapka drobnych dla mnie za moją dyspozycyjność i jadę.

Kapec, disco 300TDi '97,
ta, jedziesz za swoje a oni ci po powrocie zwracają 

panowie dramat, chciałem komus zwrócić połowe kosztów, kto np planuje wybrac sie do Mauretanii ale widze, że to nie ma sensu, komentarze sa daremne...
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Na pewno.zdezak74 pisze:Mauretania 2014- czy któryś z kolegów offroadowców nie chciałby wybrac sie do Mauretanii terenówką, pierwsze 2 tyg kwietnia, jako nasze zabezpieczenie wyprawy quadowej, napewno jesteśmy w stanie pokryc cześć kosztów przejazdu!!!
100 zł to na ten przykład jest częścią kosztów przejazdu.

-
-
Spoko.zdezak74 pisze:panowie dramat, chciałem komus zwrócić połowe kosztów, kto np planuje wybrac sie do Mauretanii ale widze, że to nie ma sensu, komentarze sa daremne...
Napisz tylko, co to znaczy połowa kosztów?
-
-
Pisz do cajmana z forum. On się zajmuje tego typu historiami i ma doświadczenie.
Tylko baaardzo poważnie zastanw się nad ofertą bo to, co proponujesz, to na waciki nie starczy.
Tylko baaardzo poważnie zastanw się nad ofertą bo to, co proponujesz, to na waciki nie starczy.
byl taki co szukal szofera i jeszcze sobie za to winszowal 

oj panowie jesli dobrze mysle ze ten pytajacy to TEN pytajacy (sasiad z Gliwic) to zle go oceniacie.
Y61 GU4
http://airman.org.pl
http://airman.org.pl
-
-
Jeszcze raz spoko.
Dostałem konkretną ofertę na priw i odsyłam zainteresowanego do cajmana, bo to poza uriukiem, czy Nomadką najwłaściwszy kierunek.
Dostałem konkretną ofertę na priw i odsyłam zainteresowanego do cajmana, bo to poza uriukiem, czy Nomadką najwłaściwszy kierunek.