ciśnienie w oponach UAZ 469B
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
ciśnienie w oponach UAZ 469B
Mam pytanie. Jakie musi być ciśnienie w tylnich i przednich oponach w UAZIE 469B, sa to opony wielosezonowe, takie jak oryginalne. Z gory dzieki za odpowiedz.
- konrad1983nr1
- Kontaktowanie:
ja sobie sciagnołe instrukcje, ksero dokładnie i akurat tam gdzie było ciśnienie to była jedna wielka czarna plama, dałem ciśnienie 2,0 przód i tył jednakowo, jeśli będą różnice na osiach to w trakcje jazdy 4x4 reduktor bedzie "cierpiał" a jeśli w przednich kołach bedzie nierówne to po wpadnięciu w dziure, co w polsce jest oczywiste, kierownice Ci bedzie chciało wyrwac z rąk
[/quote]

UAZ 469B 1980rok, silnik Żuk 2,1L LPG- był
SUZUKI GV II 2006 rok, 2.0 benzin- jest
SUZUKI GV II 2006 rok, 2.0 benzin- jest
[/quote]konrad1983nr1 pisze:ja sobie sciagnołe instrukcje, ksero dokładnie i akurat tam gdzie było ciśnienie to była jedna wielka czarna plama, dałem ciśnienie 2,0 przód i tył jednakowo, jeśli będą różnice na osiach to w trakcje jazdy 4x4 reduktor bedzie "cierpiał" a jeśli w przednich kołach bedzie nierówne to po wpadnięciu w dziure, co w polsce jest oczywiste, kierownice Ci bedzie chciało wyrwac z rąk
No wot specjalist a ja durak diełał inszie

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii