urwana szpilka
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
urwana szpilka
Witam.
Chciałbym prosić o pomoc.
Probowałem odkręcić tylne koło w moim uaz-ie (niestety od dawna tam nikt nie zaglądał ) i jedna ze śrub była strasznie zapieczona - pociągnąłem mocniej i niestety ją urwałem. Szukałem na forum postów na ten temat, ale chyba już zostały usunięte.
Czy ktoś z Kolegów uaz-owiczów miał doczynienia z czymś takim?? Doradźcie co robić.
Pzdr.
Chciałbym prosić o pomoc.
Probowałem odkręcić tylne koło w moim uaz-ie (niestety od dawna tam nikt nie zaglądał ) i jedna ze śrub była strasznie zapieczona - pociągnąłem mocniej i niestety ją urwałem. Szukałem na forum postów na ten temat, ale chyba już zostały usunięte.
Czy ktoś z Kolegów uaz-owiczów miał doczynienia z czymś takim?? Doradźcie co robić.
Pzdr.
od żuka jest trochę dłuższa ale pasujeTomek K. pisze:udało mi sie to zrobić. tzn. zdjąłem kolo, bęben i wybiłem szpilkę.
teraz tylko muszę poszukać takiej szpilki : Didymos : mowisz że powinna pasować od żuka - poszukam może uda mi się cos takiego znaleść. jeśli nie to sprobuje poprosić o dorobienie takiej szpilki.
dziękuje za podpowiedzi.
Pzdr.
w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!