No i oczywiście smacznego jajka i mokrego dyngusa

Moderator: Student
Wiesz co, Kuki? Tak na początek diagnoza! Masz spóźniony zapłon!kuki469 pisze:Witam serdecznie Wszystkich, jestem prawie nowy, ale forum odwiedzam od 3 lat a uaza mam od 2 wiosenek
znaczy sie człowiek nie jest ciśnieniowiecWładek pisze:Wiesz co, Kuki? Tak na początek diagnoza! Masz spóźniony zapłon!kuki469 pisze:Witam serdecznie Wszystkich, jestem prawie nowy, ale forum odwiedzam od 3 lat a uaza mam od 2 wiosenek
znaczy się człowiek przyda się na tym Forum....major pisze:znaczy sie człowiek nie jest ciśnieniowiecWładek pisze:Wiesz co, Kuki? Tak na początek diagnoza! Masz spóźniony zapłon!kuki469 pisze:Witam serdecznie Wszystkich, jestem prawie nowy, ale forum odwiedzam od 3 lat a uaza mam od 2 wiosenek
major pisze:znaczy sie człowiek nie jest ciśnieniowiecWładek pisze:Wiesz co, Kuki? Tak na początek diagnoza! Masz spóźniony zapłon!kuki469 pisze:Witam serdecznie Wszystkich, jestem prawie nowy, ale forum odwiedzam od 3 lat a uaza mam od 2 wiosenek
No i UAZ dłużej pożyjeCLIMBER pisze:major pisze:znaczy sie człowiek nie jest ciśnieniowiecWładek pisze: Wiesz co, Kuki? Tak na początek diagnoza! Masz spóźniony zapłon!
a to rzadka cecha wsród forumowiczów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość