Moderator: Student
a rencyma probowaleswojtak4 pisze: Próbowalem spawarką
zrób tak:wojtak4 pisze:Ukręcila mi sie w uazie półoś tylna od strony kierowcy. Ukrecila sie na poczatku wielowypustu i jest problem jak wyciągnąc druga polowę bez rozbierania mostuPróbowalem spawarką i jest tak mocno zakleszczona ze nie mozna jej wyciągnąc. A jakby pojezdzić na przodzie, moze sama wyleci
Pomóżcie i bez kasztanienia bo to powazny problem.
Prónobowalem, ale skonczylo sie na rozebraniu mostu. Juz jest w trakcie skladania rano do odbiorupilmar pisze:zrób tak:wojtak4 pisze:Ukręcila mi sie w uazie półoś tylna od strony kierowcy. Ukrecila sie na poczatku wielowypustu i jest problem jak wyciągnąc druga polowę bez rozbierania mostuPróbowalem spawarką i jest tak mocno zakleszczona ze nie mozna jej wyciągnąc. A jakby pojezdzić na przodzie, moze sama wyleci
Pomóżcie i bez kasztanienia bo to powazny problem.
zdejmij koło od strony urwanej półosi
podnieś te strone i ustaw tak żeby bęben swobodnie mógł się obracać
podnieś tylne koło od strony pasażera, zablokój bęben na regulacjach hamulców aby koło się nie obracało( most przechylony w tą stronę ,w którą ma wypaść urwany kawałek półosi)
4 bieg , odpał i ognia, ewentualnie poszarpać pedałem gazu...
potrzeba do tego jeszcze tylko odrobiny szczęścia...
powodzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość