JAKIE OPONY BFGoodrich
Moderator: Student
- krzysiek-gdansk
- krzysiek-gdansk
taaaa, może i tak, ale zakup opon i tak mnie czeka, ale na szczęście mając torfora i lifta już jestem samowystarczalny nawet na radialach zwyklychBĄKU pisze:i to jest słuszna koncepcjakrzysiek-gdansk pisze:jak to dobrze, że już nie mam siana... bo bym musiał już myśleć nad tymi oponkami... a tak się to trochę przedłuży... a co najśmieszniejsze pieniążki wydałem na tirfora i hi-lifta

RRC 3.9 EFI Vogue SE Black.
2" + 265/75R16.. W końcu
2" + 265/75R16.. W końcu

krzysiek-gdansk pisze:taaaa, może i tak, ale zakup opon i tak mnie czeka, ale na szczęście mając torfora i lifta już jestem samowystarczalny nawet na radialach zwyklychBĄKU pisze:i to jest słuszna koncepcjakrzysiek-gdansk pisze:jak to dobrze, że już nie mam siana... bo bym musiał już myśleć nad tymi oponkami... a tak się to trochę przedłuży... a co najśmieszniejsze pieniążki wydałem na tirfora i hi-liftatyle, że nic z tym nie zrobie... i pozostaje klasa turystyk... ale moje stomile sprawują się nader dobrze i jakos na nie nie narzekam... mimo iż są złe do wyczynowej
na pocieszenie ci powiem ze praktycznie kazdy od tego zaczynal

nawet baku

MOC&OFFROAD-GOOD IDEA 
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4

- krzysiek-gdansk
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
z tymi 31' to spokojnie - łatwo ukrecić most jak się nie jeździło na takich oponkach.
jak umiesz likwidować luzy na mostach to możesz wsadzać spokojnie 31' aż do 33'
jęsli chodzi o twoje opony to węzyki mają 29' a nie 32' ta ruska kostka ma troszke ponad 31'
jak umiesz likwidować luzy na mostach to możesz wsadzać spokojnie 31' aż do 33'
jęsli chodzi o twoje opony to węzyki mają 29' a nie 32' ta ruska kostka ma troszke ponad 31'
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
no i ja się wtrącę
na ruskich wężykach most walnął mi dwa razy,
kupiłem inny most, założyłem szybkie talerze plus ataki(grubsze zęby), wyregulowałem luzy(cały dzień roboty)
założyłem 31x10,5x15 BFG AT- katowane wytrzymały,
w tym roku mam założone 33x12,5x15 BFG MT z silnikiem 2,3 MB benzyniak i też wytrzymują jak narazie,
wytrzymały szarpanie podzczas wyciągania muscela kolegi z dołu na jedynce i reduktorze na twardym gruncie, silnik nie miał siły kręcić kołami - lina dociskała tył uaza do podłoża- mosty wytrzymały
podstawa to skasowane luzy w mostach.
Jestem świadomy że kiedyś mi padną , ale obecnie na wyregulowanych mostach i 33" jeżdżę dłużej i "mocniej" niż kiedyś na złożonych na szybko i ruskich wężykach.
na ruskich wężykach most walnął mi dwa razy,
kupiłem inny most, założyłem szybkie talerze plus ataki(grubsze zęby), wyregulowałem luzy(cały dzień roboty)
założyłem 31x10,5x15 BFG AT- katowane wytrzymały,
w tym roku mam założone 33x12,5x15 BFG MT z silnikiem 2,3 MB benzyniak i też wytrzymują jak narazie,
wytrzymały szarpanie podzczas wyciągania muscela kolegi z dołu na jedynce i reduktorze na twardym gruncie, silnik nie miał siły kręcić kołami - lina dociskała tył uaza do podłoża- mosty wytrzymały
podstawa to skasowane luzy w mostach.
Jestem świadomy że kiedyś mi padną , ale obecnie na wyregulowanych mostach i 33" jeżdżę dłużej i "mocniej" niż kiedyś na złożonych na szybko i ruskich wężykach.