JAKIE OPONY BFGoodrich

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
krzysiek-gdansk

Post autor: krzysiek-gdansk » pt sie 13, 2004 12:17 am

jak to dobrze, że już nie mam siana... bo bym musiał już myśleć nad tymi oponkami... a tak się to trochę przedłuży... a co najśmieszniejsze pieniążki wydałem na tirfora i hi-lifta :D
RRC 3.9 EFI Vogue SE Black.
2" + 265/75R16.. W końcu :)21

Awatar użytkownika
BĄKU

Post autor: BĄKU » pt sie 13, 2004 12:18 am

krzysiek-gdansk pisze:jak to dobrze, że już nie mam siana... bo bym musiał już myśleć nad tymi oponkami... a tak się to trochę przedłuży... a co najśmieszniejsze pieniążki wydałem na tirfora i hi-lifta :D
i to jest słuszna koncepcja 8)
TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.

Awatar użytkownika
krzysiek-gdansk

Post autor: krzysiek-gdansk » pt sie 13, 2004 12:22 am

BĄKU pisze:
krzysiek-gdansk pisze:jak to dobrze, że już nie mam siana... bo bym musiał już myśleć nad tymi oponkami... a tak się to trochę przedłuży... a co najśmieszniejsze pieniążki wydałem na tirfora i hi-lifta :D
taaaa, może i tak, ale zakup opon i tak mnie czeka, ale na szczęście mając torfora i lifta już jestem samowystarczalny nawet na radialach zwyklych :D tyle, że nic z tym nie zrobie... i pozostaje klasa turystyk... ale moje stomile sprawują się nader dobrze i jakos na nie nie narzekam... mimo iż są złe do wyczynowej

Awatar użytkownika
MOC
Kontaktowanie:

Post autor: MOC » pt sie 13, 2004 3:58 am

krzysiek-gdansk pisze:
BĄKU pisze:
taaaa, może i tak, ale zakup opon i tak mnie czeka, ale na szczęście mając torfora i lifta już jestem samowystarczalny nawet na radialach zwyklych :D tyle, że nic z tym nie zrobie... i pozostaje klasa turystyk... ale moje stomile sprawują się nader dobrze i jakos na nie nie narzekam... mimo iż są złe do wyczynowej

na pocieszenie ci powiem ze praktycznie kazdy od tego zaczynal :wink:
nawet baku :)21
MOC&OFFROAD-GOOD IDEA :)21
CHYBA UAZ V8 6.2
PREZES KLUBU NOCNYCH KASZTANIARZY 4x4 :)13

Awatar użytkownika
krzysiek-gdansk

Post autor: krzysiek-gdansk » pt sie 13, 2004 6:37 am

heh czy ja wiem, czy to takie pocieszenie... :D

Awatar użytkownika
kpeugeot

Kontaktowanie:

Post autor: kpeugeot » pt sie 13, 2004 8:13 am

z tymi 31' to spokojnie - łatwo ukrecić most jak się nie jeździło na takich oponkach.

jak umiesz likwidować luzy na mostach to możesz wsadzać spokojnie 31' aż do 33'

jęsli chodzi o twoje opony to węzyki mają 29' a nie 32' ta ruska kostka ma troszke ponad 31'
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!

Awatar użytkownika
pilmar

Post autor: pilmar » pt sie 13, 2004 10:55 am

no i ja się wtrącę
na ruskich wężykach most walnął mi dwa razy,
kupiłem inny most, założyłem szybkie talerze plus ataki(grubsze zęby), wyregulowałem luzy(cały dzień roboty)
założyłem 31x10,5x15 BFG AT- katowane wytrzymały,
w tym roku mam założone 33x12,5x15 BFG MT z silnikiem 2,3 MB benzyniak i też wytrzymują jak narazie,
wytrzymały szarpanie podzczas wyciągania muscela kolegi z dołu na jedynce i reduktorze na twardym gruncie, silnik nie miał siły kręcić kołami - lina dociskała tył uaza do podłoża- mosty wytrzymały
podstawa to skasowane luzy w mostach.
Jestem świadomy że kiedyś mi padną , ale obecnie na wyregulowanych mostach i 33" jeżdżę dłużej i "mocniej" niż kiedyś na złożonych na szybko i ruskich wężykach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”