Do niedawna palił o ręki z gazu, a dziś nie. Nie dawno bryka była u gościa gazownika na okresowym przeglądzie i było OK. Palił 15-17 gazu na 100 km. Zimny - nie chce palić z gazu (chyba go zalewa)

Moderator: Student
mój tyle paliwupasek pisze:15-17 gazu na 100??ja tez tak chce
poza tym moj tez ostatnio slabo jezdzi na zimnym silniku co wcale by mnie nie dziwilo gdyby nie to ze kiedys bylo lepiej....
a regulacje to juz czarna magia, ja reguluje "na oko" , ale nie powiem zeby mnie to zadowalalo
a jakie problemy to sprawia?? poza zmniejszeniem konta rampowego??wupasek pisze:no ja mam butle 45l tak jak mowisz tzn zamiast zbiornika......
jest to jakies wyjscie aczkolwiek bardzo dalekie od idealu
dzieki za linkawupasek pisze:nie wiem ile, ale trzebaby jeszcze pomyslec o jakims malym zbiorniku benzyny,
a zbiorniki lpg masz tu http://www.gzwm.com.pl/oferta01.php3, wyslij mejla moze powiedza ile, jak juz bedziesz wiedzial, daj znac
a robocizna? hmm jakos kosmicznie drogo to nie powinno byc
sugerujesz ze wejda az o srednicy 270 i nie beda wystawac??kpeugeot pisze:no wiesz to trzeba szukać tak jak picałes jak najduższych 2 szt fi 270
i je zamocować w miejscu po zbiornikach plus wtedy tobym jescze zrobił porządne progi i zakrył je blachą żeby zbiorniki osłonić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość