I gdzie, najlepiej w Krakowie, można to dostać? To ma być przewód służący do rozprowadzenia gorącego powietrza z webasto do kabiny samochodu, a nadto do odprowadzenia spalin z webasta. Poszukuję średnicy jakieś 55 mm oraz 25-30 mm

Moderator: Student
czaykowski pisze:Nie wiem czy to o to chodzi ale takimi rurami (podobnymi) rozprowadza się ciepłe powietrze z kominków ale nie widziałem jeszcze srednicy 55mm raczej większe są.
spróbuj w jakimś składzie budowlanym czy praktikerze jakimś.
te które widziałem mają różne średniceczaykowski pisze:Nie wiem czy to o to chodzi ale takimi rurami (podobnymi) rozprowadza się ciepłe powietrze z kominków ale nie widziałem jeszcze srednicy 55mm raczej większe są.
Władek pisze:czaykowski pisze:Nie wiem czy to o to chodzi ale takimi rurami (podobnymi) rozprowadza się ciepłe powietrze z kominków ale nie widziałem jeszcze srednicy 55mm raczej większe są.
Obszedłem już OBI i Castoramę, mają tylko przewody kominowe. Hydrauliczne "nie podejdą" bo są z plastiku i się stopią w wyższej temperaturze i jeszcze mi mojego helikoptera spalą. Ale przecież gdzieś takie rury są, bo mam kawałek założony tylko mi się "trochę" pomiął...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość