2.4D MB na 3.0D MB

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Killer17

Post autor: Killer17 » pn gru 06, 2004 2:18 pm

Artur pisze:
Killer17 pisze:A może dać chłodnice na tył i obłozyć wentylatorami ( mówie o chłodnicy wody )??
Jak chcesz zobaczyć 300D w uazie to zerknij tu http://members.lycos.co.uk/uazfrelki/fo ... c05-10.jpg
ogónie proponował bym ci 300D 6-cylinder
Na fotce to jest 5-cylindrówka
A jak 6-cylindrówke upchnąć ??
Pozatym dopiero od ciebie słysze że są takie 6-cylindrowe (mało wiem na
temat silników Mercedesa, znam tylko swój)
Jakie to ma osiągi ... W jakim modelu merca takie silniki występują ??
GAZ69>UAZ469>SJ413>PATHFINDER>Grand Cherokee 5.2 v8 ZJ

Awatar użytkownika
chiquito83

Post autor: chiquito83 » pn gru 06, 2004 10:38 pm

romanowicz_z3 car469b pisze:
chiquito83 pisze:
romanowicz_z3 car469b pisze: silnik wołga 24 => 190Nm i 80,96kW (110KM) dodatkowo można porzeźbić...

:roll:
no ale wiesz, koszta :D
jakie koszta? ile kosztuje silnik mesia? ile ksoztuje wołga - jaki masz dostęp do oryginalnych części ruskich, kwesita cen...

nie chcę tu rospędzać kolejnej jałowej dyskusji na temat wyższości bądź niższości jednego nad drugim ale jak ktoś chce pogadać na temat silnika wołgi który mi zbywa to na PW zapraszam
chodzilo mi o paliwsko, drogo ta benzynka wychodzi. a w zakupie jak taka wolga wychodzi mniej wiecej?

Awatar użytkownika
romanowicz_z3 car469b

Post autor: romanowicz_z3 car469b » śr gru 08, 2004 6:48 pm

chiquito83 pisze:
romanowicz_z3 car469b pisze:
chiquito83 pisze: no ale wiesz, koszta :D
jakie koszta? ile kosztuje silnik mesia? ile ksoztuje wołga - jaki masz dostęp do oryginalnych części ruskich, kwesita cen...

nie chcę tu rospędzać kolejnej jałowej dyskusji na temat wyższości bądź niższości jednego nad drugim ale jak ktoś chce pogadać na temat silnika wołgi który mi zbywa to na PW zapraszam
chodzilo mi o paliwsko, drogo ta benzynka wychodzi. a w zakupie jak taka wolga wychodzi mniej wiecej?

zależy od wielu rzeczy stanu itp...

generalnie to jest mnogo kilo alu i to też trzeba mieć na względzie bo alu w cenie :o

pozdrawiam
paweł
Tzarrr!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”