Moderator: Student
hehehe nawet szybom na korbę mówimy NIE.maciejmlynarz pisze:Zapraszamy do nas. Tylko wiesz my klimie i elektrycznym szybom mówimy nie
morte36 pisze:hehehe nawet szybom na korbę mówimy NIE.maciejmlynarz pisze:Zapraszamy do nas. Tylko wiesz my klimie i elektrycznym szybom mówimy nie
No to wpadłeś... :>florek555 pisze:Witam,
jestem nowy. Mam Uaza z 89 roku od trzech tygodni. Jest to moje pierwsze auto z napędem na cztery koła. Dopiero zaczynam zabawę w terenie ale już mi się podoba.
Pozdrawiam
Się nie ma czego bać. Pamiętaj że to jest maszyna która miała służyć ruskiemu poborowemu w czasie wojny i będzie git. Pamiętaj też że założenie było takie że jak nie ma wojny to kompania szeregowców robi obsługę bieżącą i też będzie git.yogi pisze:Dzień dobry
Witam wszystkich. Miesiąc temum kupiłemm UAZa rocznik 76. Jestem cały w strachu czytając to wszystkom co jest napisane.
A widzisz, nie jest tak źle.Prawda to moje pierwsze 4x4. Pojechałem po moje cudo 300km i wróciłem do domu bez problemów. Na razie zaliczyłem tylko kilka łączek. W sumie przejechałem przez miesiąc 1000 km i lałem tylko paliwo (gaz równiez) oraz wodę do chłodnicy. Ciekawe co czeka mnie dalej.
I nie będzie. Nie słuchaj tych wszystkich mazep co to mówią, że Uaz to czy tamto.tarhim pisze:
A widzisz, nie jest tak źle.
I to jest kwintesencja wyroku który sam sobie wymierzyłeś kupując Uaz-a, ale nie trzeba się bać bo wszystko proste jak drut.Balu-Balu pisze:
Nie psuje się tylko to czego nie ma![]()
![]()
I to jest kwintesencja wyroku który sam sobie wymierzyłeś kupując Uaz-a, ale nie trzeba się bać bo wszystko proste jak drut.Balu-Balu pisze:
![]()
zippo68 pisze:I to jest kwintesencja wyroku który sam sobie wymierzyłeś kupując Uaz-a, ale nie trzeba się bać bo wszystko proste jak drut.Balu-Balu pisze:
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość