Witam planuje kupic uaza mozecie mi pomoc???
Moderator: Student
- domel_syncro
- Kontaktowanie:
Re:
Chce kupić tego Uaza czy wiecie coś na jego temat..i co o tym myślicie?
http://moto.allegro.pl/item649447510_uaz_off_road.html
http://moto.allegro.pl/item649447510_uaz_off_road.html
Re:
Który masz konkretnie na myśli bo chciałem wywalać te oryginalne ramki i wstawiać nowe na "montaż błyskawiczny",demontaż tez błyskawiczny oczywiście.klucz13 pisze:na UAZ BUKA jest parę patentów na szyby boczne i parę widziałem w realu ale tylko jeden jest do przyjęcia ino że trza samemu wyrzeźbić
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
- maciejmlynarz
Re: Witam planuje kupic uaza mozecie mi pomoc???
A da się tak?? Ja ciągle z kluczem biegam:)
Szumią jodły gdzieś na dole Tam gdzie stoją dwa Patrole Stoją tam już od godziny Uaz zrobił koleiny
Chcę zrobić podobnie jak ma zrobione kumpel w gaziorze,wyjmowane z prowadnic w drzwiach.Chwila moment i jest wyciągnięte a w dodatku lżejsze niż nasze ramki ze szkłem.
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
nic pokory i szacunku do zycia nie uczy tak jak poranne wykrecanie nadstawek i wieczorne przykrecanie, a ile dyscypliny!
a najgorsze uczucie to jak koledzy juz warcza i boksuja pod garazem a ty blagasz ich zeby chwile na ciebie zaczekali bo musisz jeszcze wentylacje zrobic

a najgorsze uczucie to jak koledzy juz warcza i boksuja pod garazem a ty blagasz ich zeby chwile na ciebie zaczekali bo musisz jeszcze wentylacje zrobic