Witam po raz pierwszy.
Czy ktoś wie gdzie można kupić nakrętki do głowicy M11x1.0? Nigdzie w internecie tego znaleźć nie mogę, w auto-gryfie w Białymstoku mają 5 szt. i od tygodnia nie mogą domówić więcej... Czy takie nakrętki występują jeszcze w jakimś bolidzie(czyt. ŻUK, NYSA, GAZ) do którego da się zakupić części w Polsce?
Nakrętki do głowicy
Moderator: Student
Re: Nakrętki do głowicy
KWA-PIO Wrocław
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
Ja nakrętki kupiłem w Tarmocie.
W związku ze zmianą silnika jakieś mi zostały/nowe/ plus głowica po remoncie/500km/ i cała reszta motorka oprócz wału który się skończył
W związku ze zmianą silnika jakieś mi zostały/nowe/ plus głowica po remoncie/500km/ i cała reszta motorka oprócz wału który się skończył

Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
nakrętki korbowodów chyba Lublin w sklepie motoryzacyjnym
Ok. Dzięki wszystkim za info. Napisałem do KWA-PIO i mają faktycznie. Sprawdzę jeszcze te od lublina w jakimś sklepie z częściami do tych sprzętów. Pozdrawiam!
zadbaj jeszcze o porządne podkładki bo zwykłe sie wgniotą w nakrętki i możesz zapomnieć o równomiernym dociąganiu głowicy. Sprawdzają się utwardzane podkładki od Opla ale wymagają rozwiercenia o 1 mm frezem (wiertło tego nie ruszy) oraz planowania powierzchni głowicy pod nakrętką ( na nierównościach podkładki pękają)