Jak rozwiązać problem przewodów?

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Władek

Jak rozwiązać problem przewodów?

Post autor: Władek » ndz sty 09, 2005 7:57 pm

W plaskaczach, tych nowszych zwłaszcza, jest tak, że przewody elektryczne przechodzące z karoserii do drzwi, chronione są takimi gumowymi harmonijkami. Moje pytanie brzmi: jak rozwiązać ten problem w UAZ-ie? Idzie mi o bezpieczne przeprowadzenie przewodów do drzwi przednich, prawych i lewych. Będę wdzięczny za radę i opinię. Ma ktoś wykonaną taką zmotę? Zgodnie z obyczajem: poradźta co, Chopy! :wink:
Władek - Kraków

Awatar użytkownika
jose

Post autor: jose » ndz sty 09, 2005 8:03 pm

a co bedziesz szyby elektryczne zakladal?? :>
wydaje mi sie, ze trzeba rowniez zaadoptowac z innego pojazdu (jak to nazwales taka harmonijke) wyliczyc jak sie zachowuja drzwi podczas otwierania tudziez zamykania, powiercic otwory i przeprowadzic kable.
ja bym tak zrobil, ale jeszcze nie probowalem, wiec tylko w mojej teorii ta sprawa tak sie przedstawia

pozdr
jose
UAZ.Sexy technology.
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.

tel. 600 520 504

Awatar użytkownika
Kasprol

Post autor: Kasprol » ndz sty 09, 2005 8:12 pm

u kolesi co montuja centralne zamki mozna dostac takie przejscia :lol: :lol: :lol:
Mój Tel 502-449-548 juz działam
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja

Awatar użytkownika
yankee

Post autor: yankee » ndz sty 09, 2005 8:14 pm

W sklepach z centralnymi zamkami i alarmami do samochodów mają takie harmonijki (uniwersalne :wink: ) ja widziałem 3 rodzaje na pewno któryś podejdzie do uaza :)2
Legnica

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”