Jak rozwiązać problem przewodów?
Moderator: Student
Jak rozwiązać problem przewodów?
W plaskaczach, tych nowszych zwłaszcza, jest tak, że przewody elektryczne przechodzące z karoserii do drzwi, chronione są takimi gumowymi harmonijkami. Moje pytanie brzmi: jak rozwiązać ten problem w UAZ-ie? Idzie mi o bezpieczne przeprowadzenie przewodów do drzwi przednich, prawych i lewych. Będę wdzięczny za radę i opinię. Ma ktoś wykonaną taką zmotę? Zgodnie z obyczajem: poradźta co, Chopy! 

Władek - Kraków
a co bedziesz szyby elektryczne zakladal?? :>
wydaje mi sie, ze trzeba rowniez zaadoptowac z innego pojazdu (jak to nazwales taka harmonijke) wyliczyc jak sie zachowuja drzwi podczas otwierania tudziez zamykania, powiercic otwory i przeprowadzic kable.
ja bym tak zrobil, ale jeszcze nie probowalem, wiec tylko w mojej teorii ta sprawa tak sie przedstawia
pozdr
jose
wydaje mi sie, ze trzeba rowniez zaadoptowac z innego pojazdu (jak to nazwales taka harmonijke) wyliczyc jak sie zachowuja drzwi podczas otwierania tudziez zamykania, powiercic otwory i przeprowadzic kable.
ja bym tak zrobil, ale jeszcze nie probowalem, wiec tylko w mojej teorii ta sprawa tak sie przedstawia
pozdr
jose
UAZ.Sexy technology.
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504