czujnik wlaczania wstecznego biegu....
Moderator: Student
czujnik wstecznego
ja mam zamontowany na desce rozdzielczej, wszystko jest dobrze tylko czesto zapominam go wylaczyc .
UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi
Re: czujnik wstecznego
a u mnie dziala prawidlowo po wlaczeniu wstecznego, dodatkowo zrobilem osobny wlacznik tej samej lampy (jak jest potrzeba zeby poswiecic) i do tego kontrolka zeby nie jezdzic na wlaczonej lampie wstecznejub40 pisze:ja mam zamontowany na desce rozdzielczej, wszystko jest dobrze tylko czesto zapominam go wylaczyc .

Re: czujnik wstecznego
to jest chyba najlepsze rozwiazaniewupasek pisze: a u mnie dziala prawidlowo po wlaczeniu wstecznego, dodatkowo zrobilem osobny wlacznik tej samej lampy (jak jest potrzeba zeby poswiecic) i do tego kontrolka zeby nie jezdzic na wlaczonej lampie wstecznej

tez tak sobie zrobie

Cherokee '90
.:: Twister ::.
.:: Twister ::.
- SebastianS
-
no i jeszcze lampka do czytania mapSebastianS pisze:Jest! Budzik wyskalowany do 120 i manometr ciśnienia oleju do 6jose pisze:wlasnie jak jest lampato chyba nie dla picu.
przeciez wiecie, ze w UAZach to nie ma nic nadprogramowego:)
pozdr
jose

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień