Uaz do remontu
Moderator: Student
Uaz do remontu
Witam szanownych kolegów. Poszukuję dla mojego kolegi uaza do remontu. Chłopak jest zakochany w tej marce i od roku szuka coś dla siebie. Poszukuje coś taniego do 3000 zł. Autko nie musi być na chodzie. Czy znajdzie się ktoś kto mógłby nam pomóc? Może wiecie gdzie można nabyć taki samochodzik? Najlepiej w woj. mazowieckim. Z góry dziękuję.
-
-
Re: Uaz do remontu
kolego na allegro sa znaczy były jak ostatnio patrzyłem chyba w bedzinie gosciu miał dwa do sprzedania. Codzinnie przegladaj oferty, ja tak swojego znalazłem po 4miesiacach hehe. a transport jakis napewno znajdziesz 

Krzysiek
-
-
- Kontaktowanie:
Był na allegro ostatnio Uaz, taniusieńko 1200zł tylko podobno cos z ramą bylo nie takchudy977 pisze:Witam szanownych kolegów. Poszukuję dla mojego kolegi uaza do remontu. Chłopak jest zakochany w tej marce i od roku szuka coś dla siebie. Poszukuje coś taniego do 3000 zł. Autko nie musi być na chodzie. Czy znajdzie się ktoś kto mógłby nam pomóc? Może wiecie gdzie można nabyć taki samochodzik? Najlepiej w woj. mazowieckim. Z góry dziękuję.

http://moto.allegro.pl/item920059954_uaz_1200zl.html<--- o ten

k260
Rame też dostaniesz od 600 do 1000 więc udalo by się w cenie kupic
Tylko twardziele pierdzą przy sikaniu
http://www.forum-gaz-uaz.pl
http://www.forum-gaz-uaz.pl
Na szrocie w Mrągowie stoją 4 sztuki, jeśli kolega jest gotów na naprawdę poważny remont to pewnie cośtam by z nich poskładał...
Co nie zmienia faktu że w 95% przypadków taniej jednak wychodzi kupić coś jeżdżącego niż nawet samemu remontować...
Co nie zmienia faktu że w 95% przypadków taniej jednak wychodzi kupić coś jeżdżącego niż nawet samemu remontować...
Pozdrawiam!
Marcin
Marcin
-
-
to zalezy bo czasami niektóre sa tylko tak zrobione zeby jezdziły na chwile
Krzysiek
jak chcesz parę ogłoszeń to dawaj na PW, bo ostatnio w temacie jestem, a to na forum chyba zakazane
Kupisz za 3k, wywalisz 8k na remont(lekko), zapętlisz się w czasoprzestrzeni na tyle, że rodzina Cie wydziedziczy i wyjedziesz na następny sezon
chudy mówię serio bierzcie mojego, bo mi się z dupy dymi, a jak skończyłem go całego to cwaniaczki mi mówią, że na handel robiony i tylko ładnie się świeci...
:

chudy mówię serio bierzcie mojego, bo mi się z dupy dymi, a jak skończyłem go całego to cwaniaczki mi mówią, że na handel robiony i tylko ładnie się świeci...

Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''
Jak chcesz sprzedać to Ja nieśmiało się zgłaszam po jakieś info na PW.