Moderator: Student
Sprężyny i wahacze LR discovery IIUAZ Adventure pisze:I co wrzucacie Uaz-a na sprężyny, jak tak to z czego będziecie stosować zawieszeniedardes pisze:Przeróbek dokonujemy cały czas - właśnie amputujemy resory.
jak to zmotacie to daj jakieś ładne fotkiSprężyny i wahacze LR discovery II
Mnie tez czeka ta operacja nieodwolalnieuazevo1 pisze:jak to zmotacie to daj jakieś ładne fotkiSprężyny i wahacze LR discovery II
mnie czeka taka sama operacja na jesień2010
Ja mam już zakupiony cały zestaw od discovery I, wahacze przednie i tylne, tylny "sierżant" , sprężyny i gniazda amortyzatorów.uazevo1 pisze:A masz już szpeje potrzebne do przeszczepu?? tj.wachacze sprężyny drążki żeby można było to przymierzyć do syfa??
Dokładnie takuazevo1 pisze:A jaka jest konstrukcja tylnego zawieszenia w dyskotece?? Dwa wahacze wleczone i środkowy trójkątny??
Trójkątny wahacz czyli "sierżant" jest węższy od rozstawu podłużnic i mieści się bez problemuuazevo1 pisze:To prosta sprawatylko jak sie ma rozstaw podłużnic ramy do mocowania wahacza trójkątnego? Nie będzie aby za wąsko??a Poza tym można było osobny wątek stworzyć na ten temat bo tu to raczej nie pasuje??
no auto dopiero zmotałem ale koła będą większe.gwidon pisze:kuboszek- swietny uaziktylko te kolka troche male
zapraszam na piwko do korczyny a co do jazdy to możecie wpaść w jakiś weekend gdzieś pojezdzimy. jak by co to dzwiń 697 34 34 43gwidon pisze:to moze kiedys sie spotkamy w terenie ,czesto jestesmy w czarnorzekach ,wczesniej bywalismy u marka na strzelnicy ,w domku naprzeciwko stoku i teraz w weglowce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości