Czy ktos cos takiego widzial, ew. zna szczegoly? Jakies szczegoly konstrukcji, ew. komu trzeba zaplacic ?

Z gory dzieki za wszelkie info
Piotrek
Moderator: Student
To jest oczywista oczywistosc. Jak nic nie wymysle to tez zespawam i dam sprzegielkamudder pisze:ja mam tylny mechanizm zblokowany na stałe i zamontowane sprzęgiełka na osi tylnej więc w razie potrzeby poruszania się po asfalcie odpina się tylny napęd i tym sposobem mamy przednionapędowego uaz-a, oczywiście mówię tu o samochodzie który używany jest tylko do jazdy w terenie
zapytaj tego osobnikapiotrek_uaz pisze:Wiesc gminna niesie ze ludzie maja porobione blokady 100% w afganach, szczegolnie w jakichs blizej nieokreslonych suzukach. Tak sie mowi u mnie na wsi![]()
Czy ktos cos takiego widzial, ew. zna szczegoly? Jakies szczegoly konstrukcji, ew. komu trzeba zaplacic ?![]()
Z gory dzieki za wszelkie info
Piotrek
Od roku obserwuje nowa modęwukor pisze:Wiem, że nie do afganów, informację dałem jak ktoś by chciał do uaza.![]()
Dziś właśnie nabyłem mosty z uaza będę je motał do samuraika, mam nadzieję, że Koledzy posiadający myśl techniczną radzieckiej motoryzacji pomogą w razie problemów.
wukor pisze:Wiem, że nie do afganów, informację dałem jak ktoś by chciał do uaza.![]()
Dziś właśnie nabyłem mosty z uaza będę je motał do samuraika, mam nadzieję, że Koledzy posiadający myśl techniczną radzieckiej motoryzacji pomogą w razie problemów.
są też ciśnieniowe
Bez blokad jezdzenie w terenie nie ma sensukrolik pisze:no niezłe 1700 pln + przywóz za blokade do uaza tylko brać
Nie masz gdzies dokladniejszych zdjec tej blokady ? A moze pamietasz jak ona mniej wiecej byla zrobiona ?lbl78 pisze:są też ciśnieniowepodobne do GRowskich
ja miałem taką na pstryczek elektryczek
czasem się cieła ale ogólnie działała pozytywnie
o dziwo 33 fedime wytrzymywało spokojnie
Ja zamierzam zaczac od wykonania samodzielnego przed przyszlym sezonembbasia pisze:jak by ktos kupował to chętnie bym się podłaczył bo cena jest oki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość