Moderator: Student
Jak pięknie to ująłeśJA'JACEK pisze:Nie rozumiem waszych problemów.
Organizator zastrzega wyraźnie warunki uczestnictwa i szlus.
A tu każdy z ciulowatym autem ma pretensje.
Jest tyle innych spotkań i zlotów dla skundlonych wozów, to nie, każdy ma
ambicję żeby właśnie być na tym zlocie.
Ludzie, spełnijcie warunki bycia w elitarnym kręgu wozów militarnych i po problemie.
Cały czas obowiązuje jakieś takie cwaniactwo i komusze myślenie...?
Mam zielony samochodzik więc muszę... A chuuja...
Gratuluję odwagi. Proponuję wystąpić do Zbowidu o legitymację a następnie jechać na inna masową imprezę i zostawić otwartego honka czy co tam innego masz. Może znajdzie się grupka pijanych chętnych odwiedzić Twojego sprzętaegonnowicz pisze: po pijaku do twardego wleźliśmy
Zamiast zrzędzić pokaż zdjęcie tego pojazdu który chcieli Ci zdyskwalifikować...MIM pisze:(...)
Pełna profeska.
Staram się swojego UAZ-a utrzymywać w możliwie oryginalnym stanie, ale prawdę mówiąc kolega EDEK:):):):) trochę mnie wystraszył swoimi wątpliwościamiJA'JACEK pisze:Nie rozumiem waszych problemów.
Organizator zastrzega wyraźnie warunki uczestnictwa i szlus.
[...]
Masz niewierny TomaszuJA'JACEK pisze: Zamiast zrzędzić pokaż zdjęcie tego pojazdu który chcieli Ci zdyskwalifikować...
Pogrążymy się w bólu razem z Tobą...
Tak coś czułem....MIM pisze:Masz niewierny TomaszuJA'JACEK pisze: Zamiast zrzędzić pokaż zdjęcie tego pojazdu który chcieli Ci zdyskwalifikować...
Pogrążymy się w bólu razem z Tobą...
(...)
hehehehe oj kolego kolego, czy to przypadkiem wasza grupa z wytrychem z pręta zbrojeniowego mi i mojemu koledze arabowi przerwała drzemkę na PT Twardym, motywując później pewnego "kozaka" do wejścia na lufę i zrobienia szoł aż laski biły się o jego koszulkę ?egonnowicz pisze:ja jakoś jeżdżę co roku bez auta i tez jest fajnie . Trochę pozwiedzaliśmy okolicę i w 6 koło w honku zakładaliśmy a no i po pijaku do twardego wleźliśmy
No to witam! Na następnym zlocie też trzeba skoczyć na browar taką ekipą. To była akcjaegonnowicz pisze:no a jak że by inaczej mogło być toż to właśnie my![]()
Dystansu trochę, wszystko było pod kontrolą łącznie z przestrzeganiem zasad BHP oraz pod czujnym okiem dowódcy wozuJA'JACEK pisze:Niech zgadnę:
Duma do dzisiaj Cię rozpiera...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości