Spryskiwacz przedniej szyby
Moderator: Student
Spryskiwacz przedniej szyby
Witam mam pytanie i prosbe jak to wyglada w waszych uazach, tzn jak wygladaja same koncowki spryskiwacza bo wydaje mi sie ze moje sa niekapletne. Ewentualnie czym to zastapiliscie?
Re: Spryskiwacz przedniej szyby
Z Żuka. 

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
kolorek pisze:Witam mam pytanie i prosbe jak to wyglada w waszych uazach, tzn jak wygladaja same koncowki spryskiwacza bo wydaje mi sie ze moje sa niekapletne. Ewentualnie czym to zastapiliscie?
wyglądać to ma tak :
http://www.autosoft.ru/online/acat/data/uaz/469/117.gif
i kosztuje 4 złote za sztukę

Jeżdżę na felgach kutych SLIK i dziur się nie boję. Offroadu też nie. Polecam.
No tak tak wiem o co chodzi tylko bylem w Tarmocie i nie maja tych orginalnych tylko jakies tam inne. U ciebie gdzies te orginalne mozna dostac ?
- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
w każdym dobrym sklepie z częściami do UAZa muszą być, jak ze bez spryskiwaczy , dobrej widocznościkolorek pisze:No tak tak wiem o co chodzi tylko bylem w Tarmocie i nie maja tych orginalnych tylko jakies tam inne. U ciebie gdzies te orginalne mozna dostac ?

zawsze możesz wozić bańke z wodą... Czasem się przydaje nie tylko do umycia szyby 

Po prostu Seba
- Xerkses
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Większość sklepów nie ma już takich spryskiwaczy tylko nowy typ o niższej estetyce w stosunku do tych starych
Dostałem część tych spryskiwaczy, ale nie mam do nich dysz i zastanawiam się czy można te śrubki jakoś sobie dorobić ?

Dostałem część tych spryskiwaczy, ale nie mam do nich dysz i zastanawiam się czy można te śrubki jakoś sobie dorobić ?

- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
są źle zaopatrzone poprostu, bo komu sięchce importować takie dupe.relki.Xerkses pisze:Większość sklepów nie ma już takich spryskiwaczy ...