płyta łącząca silnik ze skrzynią
Moderator: Student
płyta łącząca silnik ze skrzynią
Witam!!!
kupiłem UAZ-a 469B z76r 2.4 na gazie pojeździłem trochę po terenie.Kupiłem go z napieprzającą panewką i ciśnieniem w cylindrach ok.6bar
Myślałem że w końcu silnik się skończy ale ten skubaniec wciąż pyka .Chcę wstawić inny silnik i potrzebuję rysunek płyty łączącej silnik (np.merca)ze skrzynią
kupiłem UAZ-a 469B z76r 2.4 na gazie pojeździłem trochę po terenie.Kupiłem go z napieprzającą panewką i ciśnieniem w cylindrach ok.6bar
Myślałem że w końcu silnik się skończy ale ten skubaniec wciąż pyka .Chcę wstawić inny silnik i potrzebuję rysunek płyty łączącej silnik (np.merca)ze skrzynią
Re: płyta łącząca silnik ze skrzynią
Sorry ale nie mogłem się powstrzymać
dzięki teraz już wszystko jasne!!!!!może ktoś ma nieco większy talent? 

Tutaj nikomu juz się nie chce po raz n-ty pisać w kółko o tym samym.Poczytaj dokładnie forum i znajdziesz wszystko,a nawet jeszcze więcej.
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
@bobbik
Czeba podrostków uczyć manier, skoro z domu takowych nie wynieśli

Czeba podrostków uczyć manier, skoro z domu takowych nie wynieśli

-
- jestem tu nowy...
http://www.4x4.szczecin.pl/index.php/wa ... edesa-300d
tu masz tą flansze ale do 3,0 ale to chyba to samo co 2,4 albo się myle
tu masz tą flansze ale do 3,0 ale to chyba to samo co 2,4 albo się myle
Tak, jest taka sama. 

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
Nie jest taka sama, bo flansza z 3sety ma pięć garówBalu-Balu pisze:Tak, jest taka sama.

Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.

Patrz pan, nie wiedziałem. Czy mogę nadal bezpiecznie używać auta

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
Dziękuję wszystkim za pomoc.Kupiłem silnik 2,3B od mesia 124 i skrzynie od uaza i teraz pyka (oczywiście na gazie ) .
Jeszcze jedno do kolegi carinus jeśli nie chce ci się pomagać ludziom to się stary połóż a nie wypisuj że "się nie chce tu nikomu pisać"Jak nie chcesz, albo chyba raczej nie wiesz jak pomóc to po prostu wrzuć na luz.Z ciekawości przeczytałem parę twoich postów i więcej tam krytyki niż konkretnej pomocy .Zredaguj kolego twój stosunek do forum bo nie o to w tym chodzi.
Mimo wszystko pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję tym którym się jednak chciało.
Jeszcze jedno do kolegi carinus jeśli nie chce ci się pomagać ludziom to się stary połóż a nie wypisuj że "się nie chce tu nikomu pisać"Jak nie chcesz, albo chyba raczej nie wiesz jak pomóc to po prostu wrzuć na luz.Z ciekawości przeczytałem parę twoich postów i więcej tam krytyki niż konkretnej pomocy .Zredaguj kolego twój stosunek do forum bo nie o to w tym chodzi.
Eeeeee dobry materiał na kolaborantambrzosk pisze:Dziękuję wszystkim za pomoc.Kupiłem silnik 2,3B od mesia 124 i skrzynie od uaza i teraz pyka (oczywiście na gazie ) .

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Faktycznie jesteś naprawde leniwy jeśli z prawie tysiąca moich postów przeczytałeś tylko parę i wiesz wszystko o mnie,jak tez wiedziałeś o płytach łączących silnik.mbrzosk pisze:Dziękuję wszystkim za pomoc.Kupiłem silnik 2,3B od mesia 124 i skrzynie od uaza i teraz pyka (oczywiście na gazie ) .
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser LJ 70 2,4TD