Tyle samowupasek pisze:zalezy ile bedzie mnei kosztowal remontSebastianS pisze:A w ogóle to jaki silnik lepszy do uaza? Wołga czy oryginał?

Moderator: Student
Ja robię to bez tokarki i gra i buczy... Przetrząśnij forum, gdzieś dokładnie pisałem jak to zrobić.cykor pisze:Spawanie wału.
Podobno goście spawają to na tokarkach? Prawda to? A wyważenie tego potem, przecież tego na zwykłej tokarni nie zrobi? A podwieszka też może tego nie znieść jak sie znowu rozsypie i może wtedy skok o tyczce?
Na razie jakoś się zdzwonić nie możemy... I każdy zapewne układa sobie strategię zepchnięcia winy za ten stan rzeczy na innychwupasek pisze:Ty sie nie smiej tylko powiedz lepiej kiedy szanowna redukcja wyda bardzonieregularnik.plSebastianS pisze:Tyle samo
Dzięki, znalazłem gdzieś w gazikach. Chyba nawet tu http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... ight=wa%B3SebastianS pisze: Przetrząśnij forum, gdzieś dokładnie pisałem jak to zrobić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość