I najlepiej jakby juz na lepsze ¿aróweczki by³y H4. Nie trzeba chyba przerabiaæ instalacji ( nie znam sie na elektryce). ?
Moderator: Student
ikarus jest taki sam (no chyba ze masz w swoim zmienione na zukowskieKleryK pisze:Od czego pasująMoje juz prawie nie świecą więc musze mieć nowe i najlepiej może troszke lepsze. Słyszałem że od Ikarusa.
I najlepiej jakby juz na lepsze żaróweczki były H4. Nie trzeba chyba przerabiać instalacji ( nie znam sie na elektryce). ?
I jak dziala na gniazdku z r2 ? Zabronione takie gniazdko r2 do zarowki h4 ?wupasek pisze:ja zalozylem zarowke "h4" ale na gniazdo stare czyli r2 (czy jak to sie tam zwie), robia takie dziwaczne przejsciowe, w zasadzie to zabronione chyba ale co mi tam![]()
co do instalacji to wypadaloby zalozyc na przekaznikach
zabronione jest zakladanie zarowek h4 do starych kloszy (podobno)KleryK pisze:I jak dziala na gniazdku z r2 ? Zabronione takie gniazdko r2 do zarowki h4 ?
Co zalozyc na przekaznikach i czy jestem w stanie to zrobic samJak sie nie znam
I jak to wyglada bo nie wiem czego szukac heheh
pozdrawiam
prawdopodobnie musisz ramke/mocowanie wymienic..kubas pisze:a jak z modernizacją tegożdużo roboty
pytam sie żeby już wiedzieć i podczas remontu nie czekać na odpowiedzi.. a właśnie o to chodzi że wyglądały cudownie wg mnie.. albo wojtek albo ten krzysiek z "czerwonki" ale zapadły mi w pamięć.. czekam na konkrety..wupasek pisze:prawdopodobnie musisz ramke/mocowanie wymienic..kubas pisze:a jak z modernizacją tegożdużo roboty
ile dokladnie roboty nie wim, raczej nieduzo
czy aby Wojtek_K nie mial takich?.. rano pewnie odpisze
a Ty sie teraz nie zajmuj reflektorami tylko spawaniem budy coby sie drzwi na zakretach nie otwieraly
Wykręć całe usrojstwo ze ścianki przedniej( z michą) pod pachę i do sklepu a tam sobie przymierzysz i od którejś skody też podchodzą i wszystkie są H4 a przy tych żarówkach przekaźnik obowiązkowo i polecam H4 90w/100w jest róznica chodź żywotność trochę mniejszakubas pisze:a jak z modernizacją tegożklucz13 pisze:VW golf 1 płaskie szkła trudniej uszkodzić...dużo roboty
Chyba 80/100, tyle że te też są raczej zabronioneklucz13 pisze:Wykręć całe usrojstwo ze ścianki przedniej( z michą) pod pachę i do sklepu a tam sobie przymierzysz i od którejś skody też podchodzą i wszystkie są H4 a przy tych żarówkach przekaźnik obowiązkowo i polecam H4 90w/100w jest róznica chodź żywotność trochę mniejszakubas pisze:a jak z modernizacją tegożklucz13 pisze:VW golf 1 płaskie szkła trudniej uszkodzić...dużo roboty
Przcia pisze 90/100 i nie zabronione tylko nie dopuszczone do ruchu drogowego na terenie EU a w polu to se możesz urzywać ile prundu starczaluk pisze:Chyba 80/100, tyle że te też są raczej zabronioneklucz13 pisze:Wykręć całe usrojstwo ze ścianki przedniej( z michą) pod pachę i do sklepu a tam sobie przymierzysz i od którejś skody też podchodzą i wszystkie są H4 a przy tych żarówkach przekaźnik obowiązkowo i polecam H4 90w/100w jest róznica chodź żywotność trochę mniejszakubas pisze: a jak z modernizacją tegożdużo roboty
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość