filtr powietrza
Moderator: Student
filtr powietrza
Jest na giełdzie takie "cuś"...
http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... 8&ile_o=25
Czy ktoś używa takiego filtra? Proszę o ocenę: w stosunku do filtra starego typu (tego zalewanego olejem): lepsiejszy czy nie? Jeśli tak lub nie to dlaczego?
http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... 8&ile_o=25
Czy ktoś używa takiego filtra? Proszę o ocenę: w stosunku do filtra starego typu (tego zalewanego olejem): lepsiejszy czy nie? Jeśli tak lub nie to dlaczego?
Władek - Kraków
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- yetti11
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Tak się skłąda że zakupiłem w pewnej firmie Auto-hryfiastej z B.stoku takie cudeńko.
po obejrzeniu położyłem na półkę i zmieniłem olej w starym filtrze...
wkład rzeczywiście wielokrotnego użycia, wszystko się zdejmuje, ma etykietkę itd, wytłoczenia fabryki
po obejrzeniu położyłem na półkę i zmieniłem olej w starym filtrze...

wkład rzeczywiście wielokrotnego użycia, wszystko się zdejmuje, ma etykietkę itd, wytłoczenia fabryki
Gadu:4551905
- yetti11
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jest problem - do snorkela nie nadaje się wogóle! precyzja wykonania lepsza jest u pijanego Józka na migomacie - wszędzie będzie ssał wodę, poza tym nie pasuje do mojego kolektora - rocznik 83', - takie wyjścia do śrub zupełnie inne
ale gotowe jest urządzenie do pospawania na szczelność i domontowania rurska. (oczywiście blaszki trzeba sobie też dorobić) - ""bolszaja tiechnika - kultury ni ch.ja"" - powiedzonko takie....
ale gotowe jest urządzenie do pospawania na szczelność i domontowania rurska. (oczywiście blaszki trzeba sobie też dorobić) - ""bolszaja tiechnika - kultury ni ch.ja"" - powiedzonko takie....
Gadu:4551905