co sprawdzone? ze pali 14/15 - 18/19 L LPG?Doktor200 pisze:w zeszlym roku jechalem do Chelma sprawdzone
jaki silnik?
a jesli to prawda (w co nie bardzo wierze) to czemu narzekasz?

Moderator: Student
pewnie magnetyzerDoktor200 pisze:bo niemialem wczesniej takiego porównania z innymi Uazami (a to ze pali 14/15L to przez patent mojego ojca ale co i jak to niewiewim co on tam zrobil bo niechcial powiedziec)
z tym spalaniem to nie oszukuje, u mnie tez ksztaltuje podobnie, regularnie mykam co 2 tyg na trasie Tarnobrzeg- Lublin wychodzi 130 km w jedna strone, dodam ze silnik Uaz, okragle kolektory i gaznik 1 gardzielowy , predkosc przelotowa 75-80 km/hwupasek pisze:co sprawdzone? ze pali 14/15 - 18/19 L LPG?Doktor200 pisze:w zeszlym roku jechalem do Chelma sprawdzone
jaki silnik?
a jesli to prawda (w co nie bardzo wierze) to czemu narzekasz?![]()
potwierdzam spalanie na trasie 15l i to na skrzyni 3 -silnik uaz (w gazie )Slawquu pisze:z tym spalaniem to nie oszukuje, u mnie tez ksztaltuje podobnie, regularnie mykam co 2 tyg na trasie Tarnobrzeg- Lublin wychodzi 130 km w jedna strone, dodam ze silnik Uaz, okragle kolektory i gaznik 1 gardzielowy , predkosc przelotowa 75-80 km/hwupasek pisze:co sprawdzone? ze pali 14/15 - 18/19 L LPG?Doktor200 pisze:w zeszlym roku jechalem do Chelma sprawdzone
jaki silnik?
a jesli to prawda (w co nie bardzo wierze) to czemu narzekasz?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości