może ktoś ma i jak to naprawić :/
Moderator: Student
no.. pytanie rokuPietrass pisze:słuchajcie to jest tak mam problem z zapalaniem kręci ale nie zap[ala się co jestja nie mam pojęcia :/
Swiece sąwupasek pisze:no.. pytanie rokuPietrass pisze:słuchajcie to jest tak mam problem z zapalaniem kręci ale nie zap[ala się co jestja nie mam pojęcia :/
swiece ty sprawdzal, iskra jest?
paliwo jest?
zaplon usawiony jest?
napisz cos wiecej bo po takim pytaniu to ci nikt nie pomoze
nie no aż takim tłukiem pancernym to ja nie jestemDarek pisze:co Ty jak może kręcić w drugą strone przecięż bendiks nie zazębiKasprol pisze:i znowu sie zaczyna![]()
![]()
a moze zle podpiołes akumulator i kreci w druga strone
hehe spoko mam gdzieś w rozrusznikui zwarciekuki469 pisze:śmiejecie się, ostatnio miałem sytuacje pod blokiem, gość po polibudzie felicję próbował zapalić, w końcu wychodzi mówi nie da się chyba akumulator padła auto kręciło jak głupie
![]()
, rozrusznik chciało wyrwać
ręce mi opadły kompletnie jak chciał pozyczyć " prostownice"
a do pietrassa:
jak chłopaki mówią, świeca, iskra, zdejmij kopułkę, zobacz czy się coś nierozp....., paliwo czy dostaje?? jeśli na gazie palisz czy przypadkiem zawory od gazu nie padły, itp itp![]()
to nie hehehe mam gdzieś zwarcie tylko szukaj, naprawiaj, dzwoń po kolegach, jedź na MWB ale masz sie wyrobić przed imprezką bo chcemy chociaż Twój pomnik obejrzeć..Pietrass pisze:hehe spoko mam gdzieś w rozrusznikui zwarciekuki469 pisze:śmiejecie się, ostatnio miałem sytuacje pod blokiem, gość po polibudzie felicję próbował zapalić, w końcu wychodzi mówi nie da się chyba akumulator padła auto kręciło jak głupie
![]()
a do pietrassa:
jak chłopaki mówią, świeca, iskra, zdejmij kopułkę, zobacz czy się coś nierozp....., paliwo czy dostaje?? jeśli na gazie palisz czy przypadkiem zawory od gazu nie padły, itp itp![]()
:D:P
Kuba masz gwarantowanekubas pisze:to nie hehehe mam gdzieś zwarcie tylko szukaj, naprawiaj, dzwoń po kolegach, jedź na MWB ale masz sie wyrobić przed imprezką bo chcemy chociaż Twój pomnik obejrzeć..Pietrass pisze:hehe spoko mam gdzieś w rozrusznikui zwarciekuki469 pisze:śmiejecie się, ostatnio miałem sytuacje pod blokiem, gość po polibudzie felicję próbował zapalić, w końcu wychodzi mówi nie da się chyba akumulator padła auto kręciło jak głupie
![]()
a do pietrassa:
:D:P
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości