Tanie i dobre(skuteczne) !?
Moderator: Student
Tanie i dobre(skuteczne) !?
Witam ! jestem tu świerzutki i mam małe pytanko - co założyć na std. felgi uazka żeby nie wydać góry szelestu a jednocześnie nie kląć w terenie - mam standartowe "ya"
Wiec zostan przy standarcie. W trasie troche gloszno ale za to w terenie calkiem neizle.
Poza tym jak juz bedziesz szukal to takich, zeby wysokosc opony byla przynajmniej rozna ya-kom - wyzsza opona - wyzej mosty... co prawda trudniejsza do wywazenia ale jak wpadniesz w koleine to bedziesz chwalil...
Poza tym jak juz bedziesz szukal to takich, zeby wysokosc opony byla przynajmniej rozna ya-kom - wyzsza opona - wyzej mosty... co prawda trudniejsza do wywazenia ale jak wpadniesz w koleine to bedziesz chwalil...
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
mozesz kupic tez ya tylko nie 245 a przypuszczam ze takie masz szukaj ya 192 lub 405 kto tam wie lepiej jakie sa oznaczenia to niech poprawi ale ya 245 to pomyłka z której ja sie wyleczyłem po 1/2 roku jak na suchym asfalcie rozwaliłbym dwa auta przez poslizg przy 80km/h
Mój Tel 502-449-548 juz działam
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
To ja co do Ya192 sie dopytam. kupilem komplet i pojechalem wrzucic na fele, ale wulkanizator przy wywazaniu zrobil duuzzze o czy i stwierdzil ze takiego czegos nei widzial i on po prostu nie umie tego wywazyc. to samo z pozostalymi 4. czy wy normalnei macie te oponki wywazone a gosciu mnei zrobil w ciul* czy tez to norma? Sam widzialem jakie ma piekne bicie promieniowe
dodam ze przedtem mialem jakies ruskie AT, a na jdnej feldze bylo 200g ciezarkow
przy Ya gosciowi pokazalo raz ze musi z jednej strony kolo 230g dac a jakos od srodka jescze 135g ;/
co wy nato? jechac do innego?

co wy nato? jechac do innego?
to, ze sie nie ważą, to standard, najlepiej stać z boku z kamienna miną i lekkim politowaniem w spojrzeniu:"nie wierzę, co to q za warsztat"?czaykowski pisze:moj znajomy zakładał takie kiedyś na Suze i na jej oryginalne felgi trójkąty.za wyważenie zapłacił sporo bo gość bawił się z wyważeniem kilka godzinale zrobione było dobrze.więc się da.może się gościowi nie chciało bawić..
![]()
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi