Zna ktoś to auto ?

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
marian

Post autor: marian » ndz wrz 11, 2005 10:41 am

przesiadając sie z jeepa na uaza możesz przeżyć, a raczej na pewno przeżyjesz WIELKI SZOK czego skutki mogą być nieodwracalne.
jeśi szukasz auta na codzień i w teren to proponowałbym Vitarke. mój ojciec sobie kupił Longa i powiem że nie jest to super terenowiec ale na codzień pośmigasz sobie normalnie.

wojtek_pl
Kontaktowanie:

Post autor: wojtek_pl » ndz wrz 11, 2005 12:14 pm

Byłem widziałem. Mnie się podoba. Generalnie.

Kierownica ciężko się kręci ale podobno kasowali jakieś luzy (na zwrotnicach ??) i musi się dotrzeć. I ładowanie akumulatora wypadło blado po włączeniu świateł, ale to może być wina starego paska klinowego, który faktycznie był stary.

A co do wyboru auta...
Za te pieniądze mogę kupić wpasionego w sumie UAZa lub inne auto, niewątpliwie lepsze, ale generalnie do remontu.

To chyba wolę tego UAZa, bo wygląda dobrze i raczej nie będę musiał się pod niego od razu wczołgiwać.

Auto byłoby mi potrzebne głównie do zabawy w terenie. Czaem do zapakowanai rodzinki i pojechania na zakupy, czy do lekarza...

Do pracy jeżdżę tramwajem (przynajmniej dopóki nie powstanie nowa siedziba firmy w Konstancinie za jakieś 2 lata).

Miałem Megane kombi i robiłem 10 tys km rocznie. Teraz pewnie wypadłoby to podobnie, bo odpadają wyjazdy wakacyjne z rodziną ale dochodzą jakieś wyjazdy na imprezy terenowe (w klasie turystycznej !).

A UAZ mnie się podoba. Miałem kiedyś jednego, ale nie wyszedł poza fazę uruchamiania... ;) Mam nawet jeszcze ksero instrukcji warsztatowej po rosyjsku :D

Fajne proste auto i tyle. I robi w terenie.
Pozdrawiam
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...

Awatar użytkownika
marian

Post autor: marian » ndz wrz 11, 2005 3:36 pm

ty płacisz, ty wybierasz.
:)2

Awatar użytkownika
marian

Post autor: marian » pt wrz 16, 2005 9:19 pm

Wojtku Kupiłeś?????

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”