wały napędowe
Moderator: Student
wały napędowe
Może ktoś pamięta dokładne długości wałów napędowych w Uazie i zna aktualne ceny
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
wały są różne przynajmniej przedni zależy czy most jest pchany czy wleczony mi po wychabrowaniu resorów zabrakło ok 2 cm. musiałem załatwić drugi dłuższy bo piorunem prawy resor zaczął siadać. (dłuższy idzie do nowszych modeli z wleczonym przodnim mostem).
Ale ja mam inne pytanie związane z tematem, czy do afganów będą pasowały wały typowe (do zwykłych mostów) czy trzeba szukać specjalnych?
Ale ja mam inne pytanie związane z tematem, czy do afganów będą pasowały wały typowe (do zwykłych mostów) czy trzeba szukać specjalnych?
To jeden kłopot mniej bo tak z wyglądu to ta grucha z mechanizmem różnicowym wydawała mi się dłuższa w afganie niż w zwykłym moście.
I jeszcze jedna rzecz, ktoś na forum pisało o niedrogich wkładach do afgana "samoblokujących" bo ta do zwykłego chyba za duża? jak by co to prośba na pv o kontakt choć do jednego mostu bym włożyć.
I jeszcze jedna rzecz, ktoś na forum pisało o niedrogich wkładach do afgana "samoblokujących" bo ta do zwykłego chyba za duża? jak by co to prośba na pv o kontakt choć do jednego mostu bym włożyć.
tył: 102-107
przod: okolo 58-63
Wymiary "od plaszczyzny do plaszczyzny" przylegania flanszy.
Co do przodu nie jestem zupelnie pewien bo mam troche przytarty wieloklin i nie chodzi jak nalezy wiec moglem sie o 10mm walnac
przod: okolo 58-63
Wymiary "od plaszczyzny do plaszczyzny" przylegania flanszy.
Co do przodu nie jestem zupelnie pewien bo mam troche przytarty wieloklin i nie chodzi jak nalezy wiec moglem sie o 10mm walnac
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień