Najlepszy silnik do extremu ????

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Schreder
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Najlepszy silnik do extremu ????

Post autor: Schreder » sob sty 07, 2006 5:24 pm

Jaki według Was jest dobry silnik do extremu ?? Planuję coś wsadzić do swojego syfouaza:).
Mosty i zawias wymieniłem na GR, budę skróciłem, obciąłem itd-został jeszcze silnik i skrzynia, i problem się rodzi co wsadzić i tak żeby można było mechanika założyć.
Myślałem na jakim Mercem bo przystawki dostępne , tak to nie mam pomysłu.

Awatar użytkownika
Michał...G

Post autor: Michał...G » sob sty 07, 2006 7:09 pm

Proponuje reduktor od robura 4x4 z PTO współparacuje on doskonale z mostami od gr no i można oczywiście założyć mechanika bez problemu(zestawienie przetestowane coprawda nie w uazie ale działa świetnie) :)2 A o silniku to ja niemam pojęcia jaki bedzie najlepszy do motanego uaza. Propnuje poprzglądac dokładnie forum uaza tam napewno podobny temat dot. silnika już był przerabiany :)2
gg7764250
Honker 2,9Tdi
LR Discovery 300TDi

honker
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: honker » sob sty 07, 2006 7:37 pm

witam co do reuktorka z robura to polecam bardzo jest bardzo dobry i wytrzymaly mialem go w uazie zamontowanego i wytrzymywal bardzo duzo i moc mojego silnika przez 6 lat nigdy mnie niezawiodl a co do silnika to polecam jakiegos gaznikowaca ja mialem 280 na dwoch walkach z eskrzynia od meska komplet i jezdzil zajebiscie to moje zdanie ale poczytaj forum to koledzy ci doradza i polecam czytac forum :)2 :) :D
TROCHE UAZA,TROCHE PATROLA I MAMY POTWORA -HEHE

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”