Moderator: Student
Zastanawiam się czy jest sens w to zainwestowac, ale mam namiar na kilkanaście uazów ze znikomymi (do 500km) przebiegami z węgier w cenach 500-1000$.wieprzowina pisze: Z uazem jest też inny problem – brak dopływu świeżej krwi.
Nie przejmuj się tak bardzo głosami kolegów - w końcu jednak mają te UAZy i nimi jezdzą, a i wiele osób uważa ten samochód za najlepszą terenówke świata (bo z duszą).md0512 pisze: w planie mam zakup UAZa. Mam już zupełnie inny samochód, który nadaje się do jazdy tylko po równym asfalcie [ciach]
Będę szukał egzemplarza już "zrobionego", bo na długotrwałą dłubaninę nie mam czasu. Przeglądając ogłoszenia (giełda na tej stronce, allegro) widziałem interesujące UAZy np. z dieslami, zmienionym wnętrzem...
nie chciał bym byc zle zrozumiany uaz jest najlepsza przygoda jaka mi sie trafiłagÓral świętokrzyski pisze:![]()
![]()
![]()
co ja słysze dziewczęta?![]()
Psy ogrodnika - sami mają ale nie pozwolą drugiemu![]()
Jak nie w całości to na części pogonisz jeśli masz czasMajkello pisze:Zastanawiam się czy jest sens w to zainwestowac, ale mam namiar na kilkanaście uazów ze znikomymi (do 500km) przebiegami z węgier w cenach 500-1000$.wieprzowina pisze: Z uazem jest też inny problem – brak dopływu świeżej krwi.
Myslicie że sprzedało by się z 8 sztuk? (jedna lohra)
za ile można sprzedać uaza z 90 roku niezmotanego w bardzo dobrym stanie? i czy w ogóle mozna sprzedać? Skoro posiadacze tak gorąco namawiają...
podobno są tam jeszcze do wyrwania jakieś gazy 69 również z zapasów nienaruszalnych - to by był rarytasik
wiesc gminna niesie, ze zle Ci sie wydajemd0512 pisze:Dziękuję Wam za wszystkie wypowiedzi.
Mówicie - samuraj... Niestety, już na pierwszy rzut oka wydaje się za delikatny. Kto wie czy coś mnie nie podkusi do wyjazdu na jakieś wertepy.
No jeszcze doliczyc koszty rejestracji ok. 1800plnfaziuaz pisze:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=82804966
taka suzuka wcale nie jest głupią propozycją(porównując z uazem za 7tyś)
heh, ja znowu to kupilem suze, ale to nietasama frajda co jazda uazem, mialem chec i okazje kilka razy sprzedac uaza, ale dobrze ze tego niezrobilem. A co do rajdow to przecie nieraz uazy czy gazy wygrywaja z japonczykami czy Gwupasek pisze:wiesc gminna niesie, ze zle Ci sie wydajemd0512 pisze:Dziękuję Wam za wszystkie wypowiedzi.
Mówicie - samuraj... Niestety, już na pierwszy rzut oka wydaje się za delikatny. Kto wie czy coś mnie nie podkusi do wyjazdu na jakieś wertepy.
sporo wlascicieli uazow/gazow przesiadlo sie na samuraje i wcale nie chca wracac do ruskow...
poza tym popatrz jakie auta startuja w rajdach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość