amortyzatory
Moderator: Student
amortyzatory
Witam wszystkich!mam 469B na mangelsach 31x10.50R15 wychabrowałem resory i jest problem!zakrótkie orginalne amorki stykają ale na maksa rościągnięte! Prosze o porade odczego dopasować nie przerabiając mocowań.
- chiquito83
- chiquito83
Ja miałem wychabrowane resory,po wielu jazdach testowych z silnikiem merca 300D (ok.240kg) przednie resory siadły bardzo dużo,wiec nie powinieneś miec powodów do obaw,dodam tylko ze jeździłem bez amortyzatorów ale palnuje założyć od Lublina tylko ze miałem ramieniówki i musze uchwyty dorabiac.Spróbuj poszukac amortyzatorów od jakiegoś dostawczego.
Vitara Evo 1,6 8v "SMERFETA"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
-
-
mudder pisze:o dzizas jakie chromyweź że to na czarno pomaluj albo co bo ni jak to pasuje
ja mam amortyzatoru od patrola po 2 na każde koło wymagają lekkich przeróbek ale pasują no i ja mam 33x10'5 i chyba nawet bardziej wyliftowany
Trzebaby mieć z głową żeby chromowane felgi na czarno pomalować...

jeszcze mi powiedz że ci się takie felgi podobają zwłaszcza do uaza to już o nic nie pytamczapla_offroad pisze:mudder pisze:o dzizas jakie chromyweź że to na czarno pomaluj albo co bo ni jak to pasuje
ja mam amortyzatoru od patrola po 2 na każde koło wymagają lekkich przeróbek ale pasują no i ja mam 33x10'5 i chyba nawet bardziej wyliftowany
Trzebaby mieć z głową żeby chromowane felgi na czarno pomalować...

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
-
-
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
- chiquito83
- Ml_Kruszka18
kiedyś z kumplem wyklepaliśmy resory stara 244.........tył i przód, narobiliśmy się jak cholera przez jakieś 12h......efekt był oszałamiający.....po prostu jak by zjechał dopiero z taśmy fabrycznej........wzieliśmy kasę ,a jak?....pewnie,przychodzimy na drugi dzień......ooooocholera star siedzi jak siedział porzednio
(tu nastąpiła wymiana resorów na nowe......)