felgi uaz/vitara
Moderator: Student
felgi uaz/vitara
Mam kupca na swoje felgi (vitarowskie), gość chce je włożyć do swojego uaza. Rozstaw śrub jest ten sam ale wiem, że przy uazowych felach w vitarze coś ociera, a czy w uazie vitarowa felga spasuje bez problemów?
Re: felgi uaz/vitara
to znaczy że fela od vitary jest węższ i nie będzie ocierać tak mi się wydajeKarson pisze:Mam kupca na swoje felgi (vitarowskie), gość chce je włożyć do swojego uaza. Rozstaw śrub jest ten sam ale wiem, że przy uazowych felach w vitarze coś ociera, a czy w uazie vitarowa felga spasuje bez problemów?
Dzięks.. mnie też się tak wydaje ale.. chciałbym mieć 100% pewności.Olek1605 pisze:to znaczy że fela od vitary jest węższ i nie będzie ocierać tak mi się wydajeKarson pisze:Mam kupca na swoje felgi (vitarowskie), gość chce je włożyć do swojego uaza. Rozstaw śrub jest ten sam ale wiem, że przy uazowych felach w vitarze coś ociera, a czy w uazie vitarowa felga spasuje bez problemów?

Jak rozumiem zwykłe stalówki ?Karson pisze:Dzięks.. mnie też się tak wydaje ale.. chciałbym mieć 100% pewności.Olek1605 pisze:to znaczy że fela od vitary jest węższ i nie będzie ocierać tak mi się wydajeKarson pisze:Mam kupca na swoje felgi (vitarowskie), gość chce je włożyć do swojego uaza. Rozstaw śrub jest ten sam ale wiem, że przy uazowych felach w vitarze coś ociera, a czy w uazie vitarowa felga spasuje bez problemów?
Ja u siebie miałem i działały bez problemu

Przez krótki okres czasu miałem również Alu z vitary i też nie zauważyłem problemów.
Zależy jeszcze od opon.