Dlaczego?
Moderator: Student
Re: Dlaczego?
Ta opinia jest ryzykowna i na pewno nie jest zgodna z logiką. Wystarczy by jeden "uazowiec" nie chciał zamieniać i już mijasz się z prawdą.GP pisze:Dlaczego uazowcy chcą zamieniać uazy na samuraje?
Jacko - Rzeszów
UAZ 469B 1979 ~ Oryginał
UAZ 469B 1979 ~ Oryginał
- pakjusz_pl
cichy pisze:KleryK pisze:Ja tam się ciesze że mam UAZa bo ciągle moge przy nim siedzieć i coś robić nawet jak nie ma paliwa. A w suzuce niby to młode nie rdzewieje, nie trzeba regulować po kiego mi taki samochód.![]()
![]()
![]()
zaryzykuje stwierdzenie, ze rdzewieje szybciej niz uaz
No w niektorych przypadkach to i sie zgodze z Toba

Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem 

- pakjusz_pl
Taa ale się rozmarzyłeśpakjusz_pl pisze:ba.. dokladnie tak ja piszecie panowie...co jak co ale ja narazie nie mam najmniejszego zamiaru pozbywac sie uaza...jego zaden parchol czy suka nie pobije(w zadnej kwesti, a gnija podobnie
) dlatego niech zyja prawdziwi fani tej marki
![]()

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
uazy zamieniają , dwie głowne grupy
1) ci którzy nie kupili ich po to po co są stworzone (cięzkie błoto i dłubanie w garażu) , są to stare , zajeżdżone auta , nikomu nie chce się ich wyremotować (sznurkomaniacy) , więc szukają 15 lat młodszych japończyków , z myślą ,że też nic nie będą robić i będzie git
. (poza tym uaz był od dawna , a fala zkupów zachodnich aut jeszcze nie opadła , każdy chce mieć zachodnią furę). Mam przyzwoitego syfa od małych skośnych i jedynie słuszny egzemplarz do katowania i nie ma ch...a , żeby japończyk przeżył to co musiał mój rusek (pomijam już koszty napraw).
Suza to fajny wózek i jak mi ostatnio jeden kolega z forum uzmysłowił najtańszy kład na rynku z napędem 4x4, więc
2) drugą grupą są nowoodkryci maniacy QUADuf
Pozdrawiam najtwardszych użytkowników jedynie słusznej , radzieckiej technologii. Uaz odsiewa ziarno od plew
1) ci którzy nie kupili ich po to po co są stworzone (cięzkie błoto i dłubanie w garażu) , są to stare , zajeżdżone auta , nikomu nie chce się ich wyremotować (sznurkomaniacy) , więc szukają 15 lat młodszych japończyków , z myślą ,że też nic nie będą robić i będzie git

Suza to fajny wózek i jak mi ostatnio jeden kolega z forum uzmysłowił najtańszy kład na rynku z napędem 4x4, więc

Pozdrawiam najtwardszych użytkowników jedynie słusznej , radzieckiej technologii. Uaz odsiewa ziarno od plew

Uaz jest z@jebisty!!
Jedziesz i lejesz czy zmielisz półoś, pognieciesz karocę czy złamiesz resor.
Bo i tak już masz tego szpeju pół garażu czy piwnicy
A takie przekonanie zwieksza dzielność w terenie...nie auta...ale właściciela
Bo i tak już masz tego szpeju pół garażu czy piwnicy

http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Taa jasne jakoś ja poskładałem swojego uaza od nowa i auto jest naprawdę w stanie git i używane zgodnie z przeznaczeniem na 110% jednak chcąc brać udział w poważnych rajdach nie można jechać uazem jest po prostu za słaby a z kolei jak mam do uaza wkładać sprężyny inny silnik, hamulce tarczowe itd. to i tak to nie będzie to uaz więc łatwiej bazować na aucie już ze sprężynami i hamulcami tarczowymi9mm pisze:uazy zamieniają , dwie głowne grupy
1) ci którzy nie kupili ich po to po co są stworzone (cięzkie błoto i dłubanie w garażu) , są to stare , zajeżdżone auta , nikomu nie chce się ich wyremotować (sznurkomaniacy) , więc szukają 15 lat młodszych japończyków , z myślą ,że też nic nie będą robić i będzie git. (poza tym uaz był od dawna , a fala zkupów zachodnich aut jeszcze nie opadła , każdy chce mieć zachodnią furę). Mam przyzwoitego syfa od małych skośnych i jedynie słuszny egzemplarz do katowania i nie ma ch...a , żeby japończyk przeżył to co musiał mój rusek (pomijam już koszty napraw).

borman ty wiesz coś o tym twój przecież ma silnik z forda sprężyny hamulce tarczowe nie długo już tylko mosty i rama będą uazowe pytanie jak długo

w sumie 1353 KM 

tu się z tobą nie zgodzę gdyż mając auto tylko do jazdy w terenie nie będę bardziej uważał na nissan niż na uaza kwestia oporów psychcznych które skutecznie u siebie zwalczamBartmann pisze:Uaz jest z@jebisty!!
Bo i tak już masz tego szpeju pół garażu czy piwnicy![]()

w sumie 1353 KM 

Zatęskinisz za uazem...tyle ci powiemmudder pisze:tu się z tobą nie zgodzę gdyż mając auto tylko do jazdy w terenie nie będę bardziej uważał na nissan niż na uaza kwestia oporów psychcznych które skutecznie u siebie zwalczamBartmann pisze:Uaz jest z@jebisty!!
Bo i tak już masz tego szpeju pół garażu czy piwnicy![]()
A już jakieś pierwsze wrażenia????
A uaza to byś kufa sprzedał...bo ja bym chcętnie kupił
A uaza to byś kufa sprzedał...bo ja bym chcętnie kupił

Pierwsze wrażenia chyba z oglądania ramy w garażu nie ma czasu ale w październiku może stanie rama na kołach
Hy hy sprzedam a dasz mi tyle ile chce i tu właśnie pojawia się problem bo uaza ciężko sprzedać
Hy hy sprzedam a dasz mi tyle ile chce i tu właśnie pojawia się problem bo uaza ciężko sprzedać
Ostatnio zmieniony śr wrz 20, 2006 7:46 pm przez mudder, łącznie zmieniany 1 raz.
w sumie 1353 KM 

- pakjusz_pl
mudder pisze:Nie zatęsknie bo go nie sprzedamale za to porównanie będę miał
To po co te dyskusje skoro nalezysz rowniez do grona szczesliwych posiadaczy rosyjskiej marki

Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem