Serdeczne dzieki za pomoc
I moze jeszcze ktos zna mechanika we wroclawiu, ktory nie partaczy roboty?

Moderator: Student
Ja znam skuteczny sposób: potrzebny jest chloran potasowy, trochę stężonego kwasu siarkowego i oczywiście benzyna.mateusz_kna pisze:CCo moze byc przyczyna tego, ze auto (uaz469) nie chce odpalic?
i ....... ? ?Majkello pisze:Ja znam skuteczny sposób: potrzebny jest chloran potasowy, trochę stężonego kwasu siarkowego i oczywiście benzyna.mateusz_kna pisze:CCo moze byc przyczyna tego, ze auto (uaz469) nie chce odpalic?
Kwas siarkowy delikatnie wkraplamy do benzyny znajdującej się w butelce.
a chloran potasowy pakujemy w cienką papierową rurkę i przyklejamy do boku butelki. Zakręcamy butelkę i Volia! Mamy kluczyk do odpalania uaza - jednyny niezawodny.
zdefiniuj terkot, czy terkocze silnik czy rozrusznikmateusz_kna pisze:Czesc, jestem kompletnym zoltodziobem jesli chodzi o mechanike. Co moze byc przyczyna tego, ze auto (uaz469) nie chce odpalic, a przy przekreconym kluczyku slychac "terkot"?![]()
Serdeczne dzieki za pomoc
I moze jeszcze ktos zna mechanika we wroclawiu, ktory nie partaczy roboty?dzieki, pozdrowka!
A jakieś proporcje tych składników?Majkello pisze:Ja znam skuteczny sposób: potrzebny jest chloran potasowy, trochę stężonego kwasu siarkowego i oczywiście benzyna.mateusz_kna pisze:CCo moze byc przyczyna tego, ze auto (uaz469) nie chce odpalic?
a chloran potasowy pakujemy w cienką papierową rurkę i przyklejamy do boku butelki. Zakręcamy butelkę i Volia! Mamy kluczyk do odpalania uaza - jednyny niezawodny.
Wszystko potrzebne znajdziesz w salonie eryNiva'94 pisze:A jakieś proporcje tych składników?Majkello pisze:Ja znam skuteczny sposób: potrzebny jest chloran potasowy, trochę stężonego kwasu siarkowego i oczywiście benzyna.mateusz_kna pisze:CCo moze byc przyczyna tego, ze auto (uaz469) nie chce odpalic?
A co niwiasta nie pali? Owszem do łady tez pasujeNiva'94 pisze:A jakieś proporcje tych składników?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości