mosty nissan
Moderator: Student
- piotr oskwarek
-
w temacie przelozen ON/benzyna mosty sie roznia choc konkretu nie pamietm no i oczywiscie jest roznica pomiedzy k160 i k260. 260 ma calosc napedow rozna ze 160. to wlasnie 160 ma graty legendarnie solidne bo grypa hiszpanka to juz odchudziak. a jesli chodzi o LSD bylo w 160 najczesciej przy turbinie. 3.3 oczywiscie. mialem i pomaga doslownie tyle co dobry bieznik przy lysym i nic wiecej. a mostu ze 160 nie dalem rady zakatowac nawet przy 3.5litra BMW
- pakjusz_pl
Niby sluszna uwaga ale w tych mostach klekaja tylko lozyska stozkowe w przodzie na zwrotnicach (te co robia za sworznie) kosztuja 4.60pln sztuka. Jesli sie je sprawdzi raz w roku wszystko gra. Bo jesli pojawi sie na nich zbyt duzy luz mozna zameczyc przeguby na polosiach, ale i to po bardzo dlugim czasie. Zdarzalo mi sie tez zamrazac te mosty i rozmrazac ogniskiem, mialem pelno wody w LSD no i naprawde nie wiem jak TO mozna zepsuc 

- pakjusz_pl
Kielon pisze:Niby sluszna uwaga ale w tych mostach klekaja tylko lozyska stozkowe w przodzie na zwrotnicach (te co robia za sworznie) kosztuja 4.60pln sztuka. Jesli sie je sprawdzi raz w roku wszystko gra. Bo jesli pojawi sie na nich zbyt duzy luz mozna zameczyc przeguby na polosiach, ale i to po bardzo dlugim czasie. Zdarzalo mi sie tez zamrazac te mosty i rozmrazac ogniskiem, mialem pelno wody w LSD no i naprawde nie wiem jak TO mozna zepsuc
Moze i masz racje... ja narazie jezdze na oryginalnych mostach i jak mnie naprawde zdenerwuja to pomysle o patrolowskich

Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem 

-
- Kontaktowanie:
Czyli juz niedlugo.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL