Moderator: Student
A ja wiem co to jest numer ramy ale nie wiem czy go mam na ramie... Mam go wpisanego w dowód a w ubezpieczeniu jakiś cymbał mi napisał innynie_mientki pisze:A ja nie wiem co to jest numer ramy i gdzie go mam( a w zasadzie mialem). Nie mam o nim wzmianki w dowodzie:D
Poczytaj przyklejony temat o nadawaniu nowego numeru. Ja to przeszedłem i śpię spokojnie.GikroV pisze:A ja wiem co to jest numer ramy ale nie wiem czy go mam na ramie... Mam go wpisanego w dowód a w ubezpieczeniu jakiś cymbał mi napisał inny(mój nr 5555xx a ten ktoś mi napisał 55555xxx) Gdyby nie ten temat to bym sie dowiedział dostając mandacik przy najbliższej kontroli
6 to spolczynnik ilosci spedzonych godzin pod samochodem do godzin jazdynie_mientki pisze:4-ilość kółmudder pisze:Tylko się zastanawiam skąd u mnie w dowodzie 4106 kombinuje i nie wiem jakich oznaczeń ta pomyłka wyniknęła
1-ilość silników
0-współczynnik komfortu
6-podwojona liczba ramion kierownicy(zabrakło inwencji)
Jak to skąd?? Z Kątowni!! A tak na serio to przez charaktery pisma i ślepote zabiurkowników. Jak by sie od razu dane pojazdu wprowadzało do komputera to by byłopakjusz_pl pisze:jaja jak berety co za ludzie w tych wydzialach komunikacji pracuja.... no bo skad sie biora te "pomylki"![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość