Filtr powietrza...
Moderator: Student
Filtr powietrza...
...no dobrze...
po przeczytaniu forum sklaniam sie do zalozenia K-126G , w ktorego jestem zaopatrzony... Chyba odpuszczę sobie tego webera.
Brakuje mi tylko filtra powietrza do tego gaznika-moze jakis patent ?...
pozdrowienia
Jakub
po przeczytaniu forum sklaniam sie do zalozenia K-126G , w ktorego jestem zaopatrzony... Chyba odpuszczę sobie tego webera.
Brakuje mi tylko filtra powietrza do tego gaznika-moze jakis patent ?...
pozdrowienia
Jakub
- pakjusz_pl
- pakjusz_pl
sys-kom pisze:gaźnik 2 gardzielowy z tego co wiem to ma redukcje na jeden otwór , i wszystkie miały taki sam filtr powietrzaJakub p. pisze:interesuje mnie oryginalny (czyli mokry filtr powietrza) z otworem na gaznik dwugardzielowy ~76mm
no ja mialem normalnie oryginalny filtr przy gazniku K126 bez zadnych przerobek a jak dokladnie to bylo zlozone to nie pamietam

Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem 

nie wiem jak kto ma, ja mam jednogardzielowy i nie wiem jakie sa inne
ale byłem w tarmocie to na gażniku 2 gardzielowym jest jakies cuś co robi z niego jedne otwór dolotowy
patrzyłem w kltalogu czesci to tez takie cós jest
wiec jak cos to mam do oddania za grosze taki filtr co ma jeden otwór go gaźnika , średnicy niemierzyłem , gdzies mam oryginalną uszczelkę
ale byłem w tarmocie to na gażniku 2 gardzielowym jest jakies cuś co robi z niego jedne otwór dolotowy
patrzyłem w kltalogu czesci to tez takie cós jest
wiec jak cos to mam do oddania za grosze taki filtr co ma jeden otwór go gaźnika , średnicy niemierzyłem , gdzies mam oryginalną uszczelkę
zgadza sie - gora jest okragla-dol ma wyjscie na dwie gardziele.
Dla tego podaje srednice, poniewaz mam taki filtr ale z otworem na gaznik jednogardzielowy- jakies 55mm, stad tak istotna (wydaje mi sie) jest informacja, ze chodzi mi wlasnie o te ~76 mm
...no i jestem powaznie zainteresowany tym filtrem, bo inaczej nie wyjade !!!
pozdrowienia
Dla tego podaje srednice, poniewaz mam taki filtr ale z otworem na gaznik jednogardzielowy- jakies 55mm, stad tak istotna (wydaje mi sie) jest informacja, ze chodzi mi wlasnie o te ~76 mm
...no i jestem powaznie zainteresowany tym filtrem, bo inaczej nie wyjade !!!
pozdrowienia
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
pisałem pw..Jakub p. pisze:zgadza sie - gora jest okragla-dol ma wyjscie na dwie gardziele.
...no i jestem powaznie zainteresowany tym filtrem, bo inaczej nie wyjade!
pozdrowienia

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
pisałem pw..Jakub p. pisze:zgadza sie - gora jest okragla-dol ma wyjscie na dwie gardziele.
...no i jestem powaznie zainteresowany tym filtrem, bo inaczej nie wyjade!
pozdrowienia