jazda UAZ-em 452 po błocie

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Mart
Kontaktowanie:

Post autor: Mart » sob gru 02, 2006 10:34 am

Digidy123 pisze:
to wszytko co opisywałem działo się 2 metry od tej górki gdzie widać jak Twoje auto ma podniesione 2 koła, pionowo
to akurat jest zdjęcie z Jeszkowic :D
motanie...

Awatar użytkownika
lisiurski

Post autor: lisiurski » sob gru 02, 2006 11:19 am

http://www.youtube.com/watch?v=G13YtRXg ... ed&search=
Reklamówka gry z ogórkiem w roli głównej
"Bo ofrojd to nie je rurka z kremem ani nie gilgotki, ostry...."
Uaz z uazowołgą a nie z andorią

Digidy123

Post autor: Digidy123 » sob gru 02, 2006 2:20 pm

Mart pisze:
Digidy123 pisze:
to wszytko co opisywałem działo się 2 metry od tej górki gdzie widać jak Twoje auto ma podniesione 2 koła, pionowo
to akurat jest zdjęcie z Jeszkowic :D
witam,
ale podobny wał przeciwpowodziowy był jak na fotce a droga tylko, żę bardziej gliniasta i miękka była podobna do tej trasy gdzie jechałeś Żukersem : http://www.imageshack.us - było ciemno i chciałem zawrócić i wjechałem w te zarośla przodem, które rosły niżej od drogi i tył UAZ-a podniósł się i na wtecznym nie chciał już wyjechać...

wszyskto byłoby OK gdybym wiedział co jest za mną i bym jechał cały czas na wtecznym do dobrej drogi jakieś 70 metrówna ale myślałem, żę UAZ sobie poradzi jak wjade w te zarośla przodem i wtdy normalnie zawróce..

PS nieźe sobie radzisz w terenie z tymi lick-ami, a swoją drogą dlaczego sprzedałeś Muscela?? chyba do jazdy w terenie był super?? i taka mała kasa a tyle się namęczyłes z przeróbkami i sądząc po filmikach z Żukersem też przeszedł test sprawnościowy :)
Grzegorz

Awatar użytkownika
Mart
Kontaktowanie:

Post autor: Mart » sob gru 02, 2006 4:07 pm

Muscel był niezły, ale czas zacząć planować nową zmotę, jeszcze lepszą (zawsze mam niedosyt :D ), niestety narazie niemam sprecyzowanego celu ani co gorsza odpowiednich funduszy, więc trochę czasu musi minąć zanim coś się zrobi :cry:, a budowa takich sprzętów to "czysta" przyjemność, czasami tylko klucze latają w powietrzu :evil:
pozdr.
motanie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”