wybaczcie ale nie mogłem sie powstrzymać
http://www.youtube.com/watch?v=FCKYEhVb ... ed&search=
normalnie dziala leżąc na boku
i ma bardzo mały wykrzyż
nieprawdopodobne

Moderator: Student
Dwa tygodnie temu zmieliłem tylny most i nie jest to mój pierwszy ale mam nadzieje że ostatni most... mam już zamówione od K160L80 pisze:kedek a jakie masz koła
i czy teraz zdaża ci sie coś wymielić
bo jeśli się teraz nie rwie to i z fordem powinien chodzić
chyba że mu kółka wieksze zapodasz
wychodzi na to że masz racjefaziuaz pisze:...wskaźniki,przeliczniki,rozkład masy,...........wszystko to ważne,jest,ale!,nie zapominajmy o samej przyjemności tworzenia, czegoś co nie sprawdzone,czegoś co moze nas zaskoczyć,pozytywnie czy negatywnie to już nie tak ważne,dla mnie osobiście ważne jest, żeby to co robię, przynosiło mi radość,zadowolenie......po prostu żeby sprawiało to przyjemność
hekedek pisze:Dwa tygodnie temu zmieliłem tylny most i nie jest to mój pierwszy ale mam nadzieje że ostatni most... mam już zamówione od K160L80 pisze:kedek a jakie masz koła
i czy teraz zdaża ci sie coś wymielić
bo jeśli się teraz nie rwie to i z fordem powinien chodzić
chyba że mu kółka wieksze zapodasz
opony... teraz mam ja192 ale będą mitasy TR03 albo minimum 33" nalewki simexopodobne.
nie mam klocków niestety i może to błąd...L80 pisze: skoro kedek ukręca mosty żukiem na oponach uazowych przy 1400 kilogramach wagi
to ja przy takim samym silniku i jakiś 1800 kilogramach z oponami 35 cali powinienem mosty mielic nagminnie
a jeszcze mi sie to niezdażyło
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość