Moderator: Student
jak się nie nauczysz to w przyszłości będziesz mieć znowu problem i być może w gorszych okolicznościach, miernik jest prosty i niestety częsty w użyciuTASMAN UAZ pisze:z elektryki jestem noga więc ratuje mnie tylko elektrykno chyba że miernikiem powalczę
Zdaj relacje jak będziesz motał, też nad tym myślę bo mam soczewki. Sam będziesz polerował klosze?carinus pisze:Masz spory zapas na przekaźnikach licząc 2x60W na żarówki to przy 12V daje równwe 10A obciążenia stałego.Wpadły mi w oko soczewki z xenonami leżące od kilku lat na szafce.Tak myślę teraz nad wypolerowaniem kloszy i włożeniem soczewek do lamp UAZ-a.W dodatku to bi-xenony,będzie pełny wypas i jasno przed samochodem.
łeee czyli?? soczewy chyba z bmw e34. kurde ręcznie to od uja roboty jest, dużo jest do spiłowania, próbowałem tez kamieniem na wiertarce to szybko też nie idzie. Myślałem żeby zrobić coś takiego, punktowo tylko, a nie całe szkło http://imageshack.us/photo/my-images/8/sam1094.jpg/carinus pisze: moduły-jednoczęsciowe czy dzielone
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość