Witam.
Demontowałem laski popychaczy. Przy wyciąganiu musiałem je lekko szarpnąć aby wyszły. Teraz wchodzą około 3/4 wysokości i dalej nie chcą wejść. Czy trzeba użyć większej siły aby wskoczyły na swoje miejsce?
Popychacze
Moderator: Student
Re: Popychacze
I wszystkie tak nie chcą wchodzić?
Może powyciągałeś szklanki i się przewróciły/zakleszczyły.
Z lewej strony bloku masz dekielki umożliwiające dostęp do szklanek, odkręć i pozaglądaj.
Rozumiem, że chodzi o oryginalny motor uaza
Może powyciągałeś szklanki i się przewróciły/zakleszczyły.
Z lewej strony bloku masz dekielki umożliwiające dostęp do szklanek, odkręć i pozaglądaj.
Rozumiem, że chodzi o oryginalny motor uaza

SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Silnik oryginalny. Nie chcą wchodzić wszystkie. Te dekle widziałem i zastanawiałem do czego są. Zastanawiam się z jakiego powodu mogły się szklanki przewrócić. Jak wyciągałem laski to wszystkie wychodziły jednakowo (musiałem lekko szarpnąć aby wyszły). Dzięki za podpowiedź. Pod koniec tygodnia będę zakładał głowicę to dam znać.
szklanki wyszły bo się zassały olejem do popychaczy
rokujełazik pisze:Silnik oryginalny. Nie chcą wchodzić wszystkie. Te dekle widziałem i zastanawiałem do czego są. Zastanawiam się z jakiego powodu mogły się szklanki przewrócić. Jak wyciągałem laski to wszystkie wychodziły jednakowo (musiałem lekko szarpnąć aby wyszły). Dzięki za podpowiedź. Pod koniec tygodnia będę zakładał głowicę to dam znać.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Dzięki za pomoc. Mieliście rację. Przy wyciąganiu popychaczy wyszły szklanki.