Przy okazji jedną grubą.
znaczy się dystans pod gaźnik i 2 laski popychaczy

Moderator: Student
To jest stelaż jednego siedzienia. A bębny w jakim stanie? Jest jeszcze z czego przetaczać?BWP 4 pisze:banan206 napisał(a):
Może ktoś potrzebuje nadstawki drzwi w dobrym stanie i stelaż siedzenia przedniego. Leżą i tylko miejsce zajmują.
Czy to stelaż tylko jednego siedzenia czy dwu ?
jakby co to mam bębny 2 szt , razem ze szczękami cylinderkami
janicki robert pisze:pilnie przygarnę 2 laski w w dobrym stanie.
Przy okazji jedną grubą.
znaczy się dystans pod gaźnik i 2 laski popychaczy
Zamki też się znajdą ale używane, zębatki są ale wytarte. Ale widziałem w jakimś sklepie internetowym nową zębatke za 10pln lub cały zamek za 40pln.BROWAR_PL pisze:A ja ostatnio szukam sprawne zamki do uaza (w tych zamkach jest jedna zębatka która lubi się łamać).
Bębny prawie nowki .banan206 pisze:To jest stelaż jednego siedzienia. A bębny w jakim stanie? Jest jeszcze z czego przetaczać?BWP 4 pisze:banan206 napisał(a):
Może ktoś potrzebuje nadstawki drzwi w dobrym stanie i stelaż siedzenia przedniego. Leżą i tylko miejsce zajmują.
Czy to stelaż tylko jednego siedzenia czy dwu ?
jakby co to mam bębny 2 szt , razem ze szczękami cylinderkami
wyskakiwać nie wyskakuje,gładko się włącza, stukałem nim się trzyma ale u mnie w maszynie nie był podpięty i pewny go nie jestem, tyle że co tam się może zepsuć, ewentualnie podpowiedz jak go sprawdzić bo ja tam na elektryce sie nie znam!!!Adampio pisze:Jak wyłacznik masy sprawny (nie zacina się i nie wypina podczas jazdy jak moj) to bym przytulił
nowego przegubu rękoma nie dasz rady wygiąć, więc to nie w tym przyczyna że się nie da kręcić....4x4rafal pisze:Witam.
Poszukuję przegubu dłuższego takiego jak na tej fotce.
Może posiada ktoś zbędny, już nie mogę ukręcić kierownicą chodzi jak w starze 66, a na załączonych sprzęgiełkach to już masakra.
Rozebrałem i ... te kulki zacierają się czy co.
Rękoma nie da rady wygiąć tego przegubu.
Jak posiada ktoś dobry lub NOWE proszę o kontakt tutaj lub na PRIV.
Wesołych Świąt.
było dobrze, brat wkręcił troche śruby ( zdeżaki ) od skrętu kół i po jakimś czasie coraz gożej kręciło się kierownicą a ostatnio na włączonych sprzęgiełkach mocno ciągnie w prawo.nowego przegubu rękoma nie dasz rady wygiąć, więc to nie w tym przyczyna że się nie da kręcić....
może przy składaniu kulki pozamieniałeś?
Teraz już wiem BaluBalu-Balu pisze:Nie rusza się ograniczników skrętu![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość