od dluższego czasu deliberuje nad tym schematem:
http://www.uazbuka.ru/img/elektro469.jpg
i nie moge dośc jak wygladaja polaczenia przy kazdym stopniu wyciagniecia gałki wyłącznika. A przynajmniej na początek w jakiej pozycji gałki jest to co na zalinkowanym JPGu.
Zmieniłem reflektory na H4 i deliberuje gdzie sie wciąć z przekaznikami, żeby nie rujnować oryginalnego układu przewodów.
połaczenia wyłącznika świateł
Moderator: Student
Re: połaczenia wyłącznika świateł
..cewkę przekaznika wepnij tam gdzie wychodzi prąd na światła a zasilenie zrób z przed przełącznika lub z innego obwodu
UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi
Co do pstryka to się będę martwił przy zmianie (na razie mam zdychający żukowski) (...)
Mała, poŚwiąteczna edyta:
czy ktoś wykorzystał w światłach na przekaźniki oryginalny bezpiecznik termobimetaliczny? Bo jak pójdzie przez nie tylko prąd cewek przekaźników to będzie ozdóbką
Mała, poŚwiąteczna edyta:
czy ktoś wykorzystał w światłach na przekaźniki oryginalny bezpiecznik termobimetaliczny? Bo jak pójdzie przez nie tylko prąd cewek przekaźników to będzie ozdóbką

ja mam przekaźniki świateł przy samym aku na osobnym bezpieczniku.
Mam przekaźnik na długie. Długie świecą razem z krótkimi, dzieki czemu jasno jak w dzień