Sruba M10 na klucz 14
Moderator: Student
Sruba M10 na klucz 14
Jak w temacie, czy nie wiecie z kąd załatwić takie śruby?
Re: Sruba M10 na klucz 14
Do wału przy ręcznym? Tarmot, allegro, itp, to jest nie typ + drobny gwint i w sklepach ze śrubami nie mają. Na klucz 17 owszem, ale ciężko przykręcić...
zamienić na imbusy i na klej
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Bez problemu w hurtowni ze śrubami.

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
zeszlifuj łeb śruby M10 tak żeby pasował klucz "14"
Nasze hurtownie nie mają. A ja potrzebuje wszystkie wymienić w afganach: obudowy, sprzęgiełka itd. a w tarmocie powiedzieli mi cene że nowy most mi wyjdzie 

Poszukaj w hurtowniach wysyłkowych,to nie są jakieś kosmiczne śruby żeby ich nie kupić w normalnej cenie.Rafo17 pisze:Nasze hurtownie nie mają. A ja potrzebuje wszystkie wymienić w afganach: obudowy, sprzęgiełka itd. a w tarmocie powiedzieli mi cene że nowy most mi wyjdzie
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD
Dużo takich srub jest przy skrzyniach automatycznych, pochodź po warsztatach i szrotach
UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Ostatnio jak potrzebowałem takowych na szybkości, to wystarczył diaks, pilnik i trochę samozaparcia