Swoja drogą jak uaz ma fabrycznie male koła a ludzie jezdza na 31 " to jak podaja kit do afganów ten wzmocniony zalecaja rozmiary 38- 39" czyli 42 " tez wytrzymają

Tylko chyba zaden silnik UAzowołga tego nie ruszy

Moderator: Student
31" to prawie że oryginalne kołotymon4x4 pisze:a ja nadal uwazam ze afgany najlepsze do UAZA na poczatek a potem do nich dwa kity za ponad 3 tys pln pełne blokady wzmocnione pólośki i nowe koła zebate zwolnic i do 38" cali opony mozna pakować![]()
Swoja drogą jak uaz ma fabrycznie male koła a ludzie jezdza na 31 " to jak podaja kit do afganów ten wzmocniony zalecaja rozmiary 38- 39" czyli 42 " tez wytrzymają
Tylko chyba zaden silnik UAzowołga tego nie ruszyheheheh Chyba ze na podtlenku
Uaz ma fabrycznie male kola?tymon4x4 pisze:[..]Swoja drogą jak uaz ma fabrycznie male koła a ludzie jezdza na 31 " [...]
zdecydowanie K260Kruk pisze:co wybrac? mosty oczywiscie:
nissan k260 czy LR Defender 110 ( bo takie mam do dyspozycji)
chodzi mi o to ktore mocniejsze (duze kola ,duzy silnik)
Kruk pisze:no to juz nie motam zostaje przy mostach k260
troche waskie sa (w sumie o 4 cm od uazowych) i z wygladu takie delikatniejsze....
zobaczymy jak zmotam to opowiem co sie dzieje z nimi przy kolach 35 i silniku 210 KM
Właśnie też bym był zainteresowany takim dokładnym opisemKruk napisał:
no to juz nie motam zostaje przy mostach k260
troche waskie sa (w sumie o 4 cm od uazowych) i z wygladu takie delikatniejsze....
zobaczymy jak zmotam to opowiem co sie dzieje z nimi przy kolach 35 i silniku 210 KM
no no pisz koniecznie jak ci wyszlo z ta zmota....oraz napisz takze co konkretnie zastosowales i jak sie sprawuje chetnie poczytam bo sam motam podobna zmote...
Piter69A pisze:Pewnie dlatego, że mosty GR to ok 4tys. zł, a 260 to 1500-1800złSebastianS pisze: A czemu nie GR?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość